Ongemakkelijk: Melania heeft alwéér geen zin in de hand van Donald Trump


Dat is niet de eerste keer

Het begint inmiddels vaste prik te worden bij de Trumps: Melania die de hand van haar man Donald niet wil vasthouden. Echter, is de president van Amerika een echte volhouder en blijft hij het proberen. Gevolg: wij kunnen weer smullen van prachtig beeldmateriaal.

Wat heerlijk tenenkrommend weer.

Zwaaien
Donald en zijn vrouw Melania maakten net hun terugkeer naar het privévliegtuig voor hun reis naar Ohio toen het smakelijke en toch ook tenenkrommende moment plaatsvond. Fotografen stonden paraat om de president en de first lady op de kiek te zetten, maar kregen iets veel mooiers dan enkel de zwaaiende hand van Donald Trump.

Onhandig
Melania lijkt snel naar de jet te willen lopen, maar haar echtgenoot neemt ruim de tijd. Ook wil hij de hand van zijn liefje vastpakken, maar dat ging niet helemaal zoals gepland. De kanariegele jas van Melania zit ten eerste gigantisch in de weg. Ze heeft de jas namelijk over haar schouders geslagen waarbij haar armen niet door de mouwen gaan. Daarnaast lijkt ze ook niet veel zin te hebben in de hand van Donald.

Hand wegslaan
Het is niet de eerste keer dat Donald stuntelt met de hand van Melania. Vorig jaar doken ook al een aantal filmpjes op waarin te zien was dat Melania de hand van Donald niet wilde. Ze sloeg zijn hand zelfs een keertje weg.

Bron: Grazia | Beeld: Videostill Twitter NBC News