Melissa Drost en Alkan Çöklü over breuk: ‘We zijn nog goed bevriend’

Melissa en Alkan

Het stel ziet elkaar nog vaak op de set van GTST

Melissa Drost en Alkan Çöklü maakten eind april het verdrietige nieuws bekend dat ze niet langer een stel zijn. De twee lieten via Instagram weten als vrienden verder te gaan. Bevriend zijn met je ex kan behoorlijk lastig zijn, maar voor Melissa en Alkan is dat niet het geval.

De acteurs spelen nog een stel in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Goede Tijden, Slechte Tijden

Met je ex samenwerken pijnlijk? Voor Melissa en Alkan helemaal niet. De twee spelen Amir en Sjors in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden en hun karakters zijn onlangs in het huwelijksbootje gestapt. Dat de twee totaal geen wrok naar elkaar koesteren, bleek wel toen bekend werd dat ze samen de hoofdredactie van het GTST-magazine voor hun rekening nemen. “We werken nog steeds hier samen en we spelen samen, samen ook hoofdredactie. We gaan ook nog de Nacht van de Vluchteling doen”, somt Alkan op aan Story.

Vrienden

“We zijn nog op allerlei manieren aan elkaar verbonden, maar dat is ook wel fijn”, vult Melissa aan. “Want we zijn nog heel goed bevriend.” De reden van de breuk wil de actrice privé houden. “Na een prachtig jaar hebben we besloten als vrienden verder te gaan. We gunnen elkaar de wereld en kijken terug op een hele mooie tijd samen”, vertelde Alkan over de breuk op Instagram. Ook Melissa liet via Instagram weten dat ze het niet had willen missen.

 

Lees ook: Roxeanne Hazes onthult hoeveel kilo ze in totaal is afgevallen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Story | Beeld: Videostill RTL Boulevard