Michelle Obama blikt terug op verbreken van protocol toen ze bij koningin Elizabeth was

Lief moment

Michelle vertelt dat ze een mooi moment deelde met de monarch en waarom ze de behoefte voelde om haar arm om de koningin heen te slaan. Zo vertelt ze dat zij en haar man Barack de koningin een klein cadeautje hadden gegeven. “Ik weet niet meer zeker of we het tijdens ons eerste of tweede bezoekje gaven, maar we hadden haar een broche gegeven”, herinnert Michelle zich. “Later die dag stonden we even te wachten en de koningin droeg een prachtige outfit. Op die beeldschone outfit had ze de broche gepind die we haar hadden gegeven. Ik zei tegen haar: ‘Draag je de broche?’” De koningin knikte en dat was voor Michelle het moment dat ze haar arm om de koningin heen sloeg. “Mijn ervaring met haar is dat ze een warm persoon is. Ze is elegant, is wijs en heeft humor. I like her”, voegt Michelle toe.

Prima

“Ik deed wat ik altijd doe als ik een klik heb met iemand en dat is mijn gevoelens naar diegene uiten. Ik legde daarom een hand op haar schouders.” Ook meldt Michelle dat ze het gevoel had dat de koningin haar daad wel kon waarderen. “Toen ik haar aanraakte, liet ze haar hand zacht op mijn rug rusten.”

Bekijk hier moment tussen de koningin en Michelle Obama hieronder.

 

Lof

Het is niet de eerste keer dat het protocol wordt verbroken. Zo sloeg Meghan Markle een keer haar armen om iemand heen na een speciale ontmoeting en omhelsde prins William een van de slachtoffers van de Grenfell-toren brand om haar te troosten. Deze acties leverden de hertogin van Sussex en de hertog van Cambridge veel lof op.

Pagina 2/2

Lees ook: Prins William en Kate Middleton steken de draak met elkaar met gekke bijnamen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Huffpost | Beeld: Videostill