Om deze reden wil Miljuschka Witzenhausen nog niet trouwen

Miljuschka is al een paar jaar samen met Philip

Miljuschka Witzenhausen vond na haar scheiding de liefde bij haar partner Philip. De twee wonen al een tijdje samen en de tv-chef omschrijft hun relatie als een match made in heaven. Toch denkt ze er nog niet aan om met Philip in het huwelijksbootje te stappen.

Maar dat heeft niks met twijfel over haar relatie te maken.

Tegenslagen

Miljuschka en Philip verhuisden onlangs naar hun droomboerderij en zitten midden in de enorme verbouwing. Tevens heeft het stel de nodige financiële tegenslagen gehad. Dit is dan ook de reden waarom de twee nog niet van plan zijn om elkaar het jawoord te geven, aan een bruiloft hangt immers een behoorlijk prijskaartje.

Opgelicht

De cheesecakequeen liet vorige maand weten dat hun aannemer de boel heeft bedonderd. Zo zou het stel voor maar liefst een derde van hun verbouwingsbudget zijn opgelicht. Momenteel loopt de zaak nog tegen de aannemer. De 33-jarige brunette laat aan Weekend weten dat ze hoopt dat alles netjes wordt opgelost.

Verbouwing

De verbouwing van de enorme boerderij beleefde Miljuschka als ‘tien weken ellende’, en ondanks dat het budget van het tweetal bijna op is, gloort er toch een sprankje hoop aan de horizon. Volgens de presentatrice zit er namelijk eindelijk vaart in de verbouwing, maar moeten ze wel prioriteiten stellen. “Het is ook zo groot! Normaal heb je een huis waar je 20 vierkante meter vloer voor moet aanschaffen, bij ons is dat 200 vierkante meter. Op een gegeven moment moet je prioriteiten stellen”, vertelt Miljuschka.

Huwelijk

Philip en Miljuschka zijn dol op elkaar, maar een bruiloft krijgt bij het stel nog geen voorrang. “Het leven is zo vol nu”, verklaart Philip. “Als we gaan trouwen, moeten we er alle ruimte en tijd voor hebben. Voor Miljuschka moet het groot en perfect zijn. Maar het komt er vast wel van. Je kunt niet met allemaal grote dingen tegelijk pieken. Het is leuk om volgend jaar weer iets moois te doen…”, vindt Philip.

Relatie

Dat Miljuschka een echte foodie is, moge duidelijk zijn, maar ook Philip blijkt een grote liefde voor eten te hebben. In Story deed Miljuschka zo’n twee jaar geleden uit de doeken dat hun liefde voor eten hen bij elkaar bracht. “In die hoedanigheid zijn we elkaar tegengekomen tijdens een foodbeurs. En liefde gaat door de maag, dus dan zit het al vrij snel goed.” Toch vielen de twee niet meteen in katzwijm voor elkaar. “We vonden elkaar aardig, maar pas na een tijdje sloeg de vonk over. Wat langzaam begint, is altijd het lekkerst”, vertelt de cheesecakequeen.

Lees ook: Lisa Kudrow kampte met gewichtsprobleem tijdens Friends

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Story, Weekend | Beeld: Videostill Vlog Miljuschka