Miss Montreal schreef nieuwe single samen met dit bekende duo 

Miss Montreal

Wordt dit de opvolger van Door De Wind? 

Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, scoorde vorig jaar een enorme hit met haar vertolking van Door De Wind. De zangeres coverde het nummer van Stef Bos in het programma Beste Zangers. Sinds die tijd bleef het rustig rondom Sanne, maar vandaag is ze terug met een nieuwe single. 

Samen geschreven 

Miss Montreal is weer helemaal terug, mét gloednieuwe muziek. De nieuwe single heet ‘Alles’ en komt vandaag uit. Bij het schrijven van dit nummer kreeg Sanne hulp van niemand minder dan Suzan en Freek. “Na Beste Zangers was er een enorme muzikale klik met de twee”, legt Sanne uit. Reden genoeg om eens met zijn drieën de studio in te duiken.

Schrijfproces 

Hoe pak je dat dan precies aan, met zijn drieën een nummer schrijven. Volgens Sanne ging dat heel natuurlijk. “Lekker met een drankje erbij ervaringen delen terwijl Suzan op de piano de melodie erbij zocht”, vertelt ze over het schrijfproces. “Ik vond dit zo te gek klinken dat Suzan uiteindelijk ook echt op de plaat de piano heeft ingespeeld. Zo leuk! Het resultaat is precies wat je van ons als personen zou verwachten; recht voor z’n raap, eerlijk en hoopvol.”

Niet de eerste keer 

Het is voor Sanne niet de eerste keer dat ze een Nederlandstalige plaat uitbrengt. Eerder scoorde ze al hits met nummers als Hoe (samen met Nielson), Een Stap Terug en zong ze de titelsong Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn (samen met Diggy Dex) van de gelijknamige film. Met Door De Wind scoorde ze haar grootste hit tot nu toe. Het liedje stond niet alleen wekenlang bovenaan de hitlijsten, Sanne was ook de hoogste vrouwelijke nieuwe binnenkomer in de Top 2000 van NPO Radio 2. 

Luister de nieuwste singel van Miss Montreal, Alles, hieronder:

Lees ook: Kijkers diep onder de indruk van Miss Montreal bij Beste Zangers  

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress/Harold Versteeg