Modellenfoto van prinses Alexia gaat de wereld over

alexia modellenfoto

Alexia poseert als een echt model op de cover van een Argentijns tijdschrift

Dat buitenlandse media dol zijn op het Nederlandse koningshuis is geen nieuws. Eerder vlogen foto’s van Amalia heel de wereld over, maar inmiddels staat vooral Alexia in de schijnwerpers. De middelste zus schittert op de cover van het Argentijnse tijdschrift ¡Hola!. 

Foto van vorig jaar

Op de cover van het Argentijnse tijdschrift zien we prinses Alexia met haar prachtige lokken. Door de wind vallen haar roodkleurige lokken prachtig in model. Ook weet de middelste zus hoe ze moet poseren voor de foto. Als een waar model siert Alexia de cover.

‘Rebels’

Niet alleen de prachtige looks van onze prinses worden door het Argentijnse magazine onder de loep genomen. Een korte tijd geleden doken er een aantal TikTok-filmpjes op waar Alexia en haar vriendinnen aan het dansen waren. Om deze reden schrijft het blad dat zij Alexia zien als ‘rebels’ en iemand ‘om in de gaten te houden’.

Maxima reageert op ophef

Afgelopen vrijdag deelde Máxima tijdens het jaarlijkse fotomoment haar mening rondom de gelekte video’s op social media. “Dit moeten ze zelf ook leren, je kunt als ouder twintig keer zeggen wat gedaan moet worden, maar ja, dan zijn ze allemaal met vriendinnen… En ja, het gaat toch wel mis.” Wel gelooft de koningin dat haar dochters iets kunnen opsteken van de keren dat het fout gaat. “Dan zijn ze echt heel boos of teleurgesteld. Ik zeg dan: daar heb je ook van geleerd.”

Lees ook: Willem-Alexander en Máxima openhartig over social media dochters

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP, door fotograaf Mischa Schoemaker