Moeder Nikkie de Jager reageert op overval: ‘Een complete nachtmerrie’

“Fysiek zijn ze oké, mentaal zeker niet”

Afgelopen zaterdag werden YouTuber Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, en haar verloofde Dylan overvallen in hun eigen huis. Moeder Saskia Spee vertelt in een update op Instagram hoe ze het voorval heeft ervaren en hoe het nu met haar dochter en schoonzoon gaat.

Nachtmerrie

“Lieve allemaal, hier even een update van ons”, begint Saskia haar verhaal op Instagram. “Vanuit een geweldige leuke verjaardag zijn wij in een complete nachtmerrie beland!!!” Nadat ze afgelopen zaterdag de verjaardag van Saskia hebben gevierd, werden Nikkie en Dylan overvallen in hun eigen huis. Tijdens de overval is het stel beroofd en onder schot gehouden, zo liet de YouTuber eerder weten op haar eigen Instagram. Saskia vertelt dat het ontzettend heftig is wat er is gebeurd: “Dat is niet te beschrijven.” Nikkie schreef het bericht om haar volgers te vertellen dat ze ‘oké’ en veilig zijn. Verder liet ze weten wat tijd voor zichzelf te nemen om deze heftige gebeurtenis te verwerken.

View this post on Instagram

I love you ?

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on

Mentaal niet oké

Moeder Saskia geeft ook een update over de gezondheid van het stel: “Fysiek zijn ze oké, mentaal zeker niet.” Er is inmiddels professionele hulp ingeschakeld, laat Saskia weten. Zelf is ze zoveel mogelijk bij haar dochter en Dylan en probeert ze hen te ondersteunen bij alles wat er geregeld moet worden. “Ik ben zo verschrikkelijk trots op allebei, hoe ze zich hier doorheen slaan!!” Saskia weet zeker dat het allemaal weer goed komt, maar dat heeft veel tijd nodig. Tot slot bedankt ze iedereen voor de lieve berichten en het medeleven: “Dat is heel fijn!”

Lees ook: YouTuber Nikkie de Jager beleefde ongemakkelijk moment met Lady Gaga

Bron: Instagram Saskia Spee, NikkieTutorials| Beeld: Instagram Saskia Spee, NikkieTutorials, Videostill YouTube NikkieTutorials