Monica Geuze is bevallen van haar eerste kindje, ze deelt de eerste foto en haar naam


Monica Geuze beviel vandaag van haar eerste kindje

Beschuit met roze muisjes voor Monica Geuze en haar vriend Lars Veldwijk. Samen zijn zij de trotse ouders geworden van een meisje: Zara-Lizzy Noé Veldwijk. Dit deelt Monica op haar instagramaccount.

Wat een feest!

Ouders

Voetballer Lars Veldwijk was al vader van de tweejarige Mason, een kindje uit een eerdere relatie. Mason is nu halfbroer geworden van de kleine Zara-Lizzy. In vlogs is te zien dat Mason erg gesteld is op Monica, dus we hoeven ons geen zorgen te maken of dit gezinnetje gelukkig is.

YouTube

Monica Geuze werd bekend door haar vlogs op YouTube. Ze heeft inmiddels miljoenen volgers en kijkers. Ze is al een tijd samen met haar vriend, voetballer Lars Veldwijk. Veldwijk speelt op het moment voor Sparta Rotterdam. Ze kochten samen een huis in Vinkeveen, daarvoor verruilde Monica haar luxe driekamer appartement middenin Amsterdam.

Bekendgemaakt

Monica maakte op 28 december bekend dat Lars en zij een kindje verwachtten. Sindsdien vlogt ze volop over haar zwangerschap. Ook op Instagram deelde ze de nodige foto’s van haar babybuik. Fans zaten in spanning te wachten wanneer het kindje geboren werd, dus de YouTuber deelde gelijk een foto van de kleine.

De bekendmaking:

Yaaay!! Best christmas gift ever, we’re expecting???

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze) op

De kleine Zara-Lizzy:

Je bent de allerliefste, Zara-Lizzy Noé Veldwijk! 12/07/2018

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze) op

Lees ook: Beschuit met muisjes voor Roxeanne Hazes en Erik Zwennes! De zangeres is bevallen van hun eerste kindje!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Monica Geuze | Beeld: Instagram Monica Geuze