Beschuit met muisjes voor Roxeanne Hazes en Erik Zwennes! De zangeres is bevallen van hun eerste kindje!

Roxeanne Hazes

Wat een prachtig jongetje

Wie Roxeanne Hazes op Instagram en Facebook volgt, heeft kunnen zien dat de 25-jarige zangeres met een enorme buik rondliep en dat de bevalling niet lang meer kon duren. Afgelopen week was het zover en werden Roxeanne en Erik op 10 juli de trotste ouders van een gezond jongetje.

Fender Andrew Arnold Zwennes

Zo’n vijf maanden geleden maakte Roxeanne op Instagram bekend dat ze zwanger was. “Na maanden hard oefenen en vooral veel van elkaar houden, is onze wens eindelijk in vervulling gegaan. We’re expecting a little bean”, liet ze weten onder een schattig kiekje op social media. Niet veel later kondigde het stel aan een zoon te krijgen. “Je bent zo welkom, kleine jongen’, schreef de volkszangeres op Instagram. Uiteraard werd het nieuws dat Roxeanne is bevallen ook op Instagram gedeeld. Zo schreef ze onder het eerste plaatje van haar zoon: 

“Daar ben je dan! Eindelijk in onze armen. Waar je voor altijd mag blijven, wat ons betreft. Je bent zo mooi. Wat een rijkdom dat ik op twee jongens zo verliefd mag zijn, @erikzwennes. Gisterochtend is onze zoon om 05:49 geboren. Hij luistert naar de naam:

Fender Andrew Arnold Zwennes. 10 juli 2018″

Verloofd

Roxeanne Hazes en Erik maakten in december 2017 bekend dat ze een relatie hebben. De brunette leerde haar verloofde kennen tijdens het werk. Erik werkt namelijk bij haar platenlabel Top Notch. De twee bezegelden hun liefde al snel door een liefdestatoeage te nemen en na een relatie van drie maanden vroeg Erik zijn grote liefde al ten huwelijk.

Wij wensen het jonge gezinnetje heel veel geluk en liefde.

Met deze post maakte Roxeanne bekend dat ze in verwachting was:

Lees ook: Zo ziet Andrea Zuckerman uit Beverly Hills 90210 er nu uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Roxeanne Hazes | Beeld: Instagram Roxeanne Hazes