Het is bevestigd: Monica Geuze is in verwachting van haar eerste kindje!

Met deze foto op Instagram bevestigd ze haar zwangerschap

De 22-jarige vlogster Monica Geuze is in verwachting. Samen met haar vriend, de 26-jarige voetballer Lars Veldwijk verwacht ze haar eerste kindje. Dit nieuws maakte Monica zojuist bekend aan Shownieuws en op Instagram. Er gingen de laatste tijd al behoorlijk wat geruchten rond dat Monica zwanger zou zijn. Ook gaf ze al een paar keer aan dat ze graag jong moeder wil worden. 

Aanstaande vader Lars Veldwijk heeft al een zoontje, Mason van 2 jaar uit een eerdere relatie.

Kritiek
De afgelopen tijd kreeg Monica behoorlijk wat kritiek te verduren. Zo zouden er veel reacties onder haar vlogs staan dat de brunette ‘te dik’ zou zijn. Zelf zegt de vlogster hierover: “Ik ben absoluut aangekomen, maar het is niet dat ik daar depressief van word of zo.” Ook meenden haar volgers dat Monica zwanger zou zijn. Deze geruchten zijn nu bevestigd door haarzelf en haar management.

Babynaam
Wanneer Monica Geuze precies uitgerekend is, is nog niet bekend. In een eerdere vlog sprak Monica met Lars al over babyplannen en mogelijke babynamen. Eén naam in het bijzonder stak erboven uit, namelijk de tatoeage die ze onlangs in haar nek liet zetten: Joy. Of ze samen daadwerkelijk hun kindje deze naam gaan geven is nog niet bekend.

Yaaay!! Best christmas gift ever, we’re expecting???

Een bericht gedeeld door Monica Geuze (@monicageuze) op

Dit vind je misschien ook leuk: Monica Geuze onder vuur na filmpje

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Shownieuws | Beeld: videostill, Instagram