Zwangere Monica Geuze deelt video van pretecho

Monica Geuze
Monica deelt een bijzonder moment met haar volgers

Enkele dagen na kerst maakte vlogster Monica Geuze met een kiekje op Instagram bekend dat ze een kindje verwacht samen met haar vriend Lars Veldwijk. Haar vier jaar oudere vriend Lars heeft al een zoontje uit een eerdere relatie, maar voor de vlogster wordt het haar eerste baby. De vlogster vertelde eerder al eens dat ze graag jong moeder wilde worden.

Op Instagram deelt ze een korte video van de echo.

Geslacht
Ze deelt veel van haar zwangerschap met haar volgers, maar één ding willen Monica en haar vriend Lars graag geheim houden en dat is het geslacht van de baby. “Het liefst praat ik over hij of zij, maar het geslacht houden we geheim tot de baby geboren is”, vertelde de 22-jarige in een eerdere vlog.

Geen ongelukje
Omdat de vlogster nog maar erg jong was, gingen er al snel geruchten rond dat de zwangerschap niet gepland is, maar dit misverstand wil de zwangere graag uit de wereld halen. “Het was absoluut gepland. We zijn er heel blij mee”, vertelt ze. Niet alleen Monica en voetballer Lars zullen hiermee een kindje mogen verwelkomen, ook Mason, het tweejarige zoontje van Lars, wordt met de komst van de kleine grote broer.

Echo
Niet alleen op YouTube is ze actief, ook op Instagram deelt ze veel over haar leven. Onlangs liet Monica een pretecho maken en ze deelde hier wat beelden van op Instagram via Instagram Stories.

Monica Geuze

Lees ook: Johnny de Mol vertelt over de best wel heftige zwangerschap van zijn Anouk: ‘Het gaat nu beter’

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Instagram Monica Geuze | Beeld: Instagram Monica Geuze