Kijkers kritisch over deelname Monica Geuze in De Slimste Mens

De vlogster reageert zelf op de ophef 

Monica Geuze heeft gisteravond een stortvloed aan kritiek gekregen op haar deelname aan De Slimste Mens. De vlogster gaf een aantal opvallende antwoorden, wat leidde tot grote ergernis bij kijkers. Ondanks alle kritiek, ging Monica er met de winst vandoor. Op Instagram reageert ze op de ophef.

Trending topic

Monica Geuze was gisteravond de nieuwe uitdager in De Slimste Mens. De 25-jarige vlogster doet mee aan het programma om het vooroordeel dat YouTubers niet slim zijn te ontkrachten. Haar deelname zorgde ervoor dat het programma trending topic werd op Twitter. Helaas voor Monica niet alleen in positieve zin.

Opvallende antwoorden

De reacties kwamen voort uit een aantal opvallende antwoorden die de vlogster gaf. Op de vraag in welke Amerikaanse stad de Space Needle staat, antwoordde ze met de Chinese stad Hongkong. Het juiste antwoord was Seattle. Verder was Monica even in de war met Piet Hein, de zestiende-eeuwse zeevaarder, en Magere Hein, de personificatie van de dood. 

Reacties

Twitteraars reageren volop op de deelname van de vlogster. Monica zelf kan er de humor wel van inzien en licht zelfs een aantal reacties uit in haar stories op Instagram. “Gaat ze nou echt bij elke vraag zo stom lachen?” en “Even wat research gedaan naar de vrouwelijke deelnemer van vanavond, Monica Geuze. Ik heb er weinig vertrouwen in dat ze de volgende uitzending haalt,” zijn enkele reacties. Monica reageert op haar beurt met een zogenaamde eye roll, waarmee ze aangeeft dat ze niks om de reacties geeft. Want ook al hebben veel mensen kritiek, Monica versloeg Bastiaan Rosman en won daarmee de aflevering. Ze sluit dan ook triomfantelijk af met “tot morgen”, want dan is ze gewoon weer te zien in De Slimste Mens.

Een greep uit de reacties:

Gelukkig voor Monica zijn er ook positieve reacties en mensen die het voor haar opnemen:

Lees ook: Dit is de reden waarom Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar zijn

Bron: RTL Boulevard, AD | Beeld: Videostill Monica Geuze