Monique openhartig over tijdelijke breuk met André: ‘Met een gebroken hart bleef ik achter’

Op Instagram laat Monique in een liefdevol bericht weten dat ze honderd procent achter haar vriend staat

Afgelopen woensdag maakte zanger André Hazes bekend dat hij een pauze inlast. Hij is oververmoeid en moet daarom alle concerten voor de komende maand afzeggen. Volgens vriendin Monique wilde zowel André als de mensen om hem heen niet inzien dat het allemaal te veel werd voor de zanger. Op Instagram plaatst de vriendin van André een berichtje waarop ze haar vriend een hart onder de riem steekt.

Volgens Monique was zijn drukke agenda de reden voor hun tijdelijke breuk.

Niet zien

“Maandenlang was je afwezig. Een onmenselijk volgepropte agenda met nauwelijks een dag vrij. Met een lach op je gezicht en een grap uit je mond liet je de mensen geloven dat het wel goed met je ging”, begint Monique haar bericht op Instagram. Echter had de blondine wel door dat het enkel schijn was. “Ik signaleerde anders, maar dat wilde zowel jij, als de mensen om je heen, niet horen”, gaat ze verder.

Breuk

Eind april leek het liefdessprookje tussen Monique en André voorbij te zijn. De breuk was echter van korte duur en het stel liet halverwege mei weten toch samen verder te willen. Ook het tijdelijke uit elkaar zijn haalt Monique in haar bericht op Instagram aan. “Mijn spontane liefdevolle man raakte zichzelf kwijt, wat zelfs heeft geleid tot een breuk tussen ons. Met een gebroken hart bleef ik achter als een roepende in de woestijn. Je kwam terug, met hoofd en hart, maar ruimte voor jezelf, laat staan voor je gezin was er niet.”

Rust

Volgens de 40-jarige werd haar vriend geleefd en was hij druk bezig om zichzelf te bewijzen. “Ik ben altijd trots op je geweest, maar jouw welzijn gaat boven alles!” Monique vertelt dat ze blij is dat André dit zelf nu ook inziet. Samen gaan ze ervoor zorgen dat André de rust krijgt die hij zo hard nodig heeft. “Je bent zó dapper om dit besluit te nemen. Ik hou van je lieve man!”

Maanden lang was je afwezig. Een onmenselijk volgepropte agenda met nauwelijks een dag vrij. Met een lach op je gezicht en een grap uit je mond liet je de mensen geloven dat het wel goed met je ging. Ik signaleerde anders, maar dat wilde zowel jij, als de mensen om je heen, niet horen. Niet zien! Mijn spontane liefdevolle man raakte zichzelf kwijt wat zelfs heeft geleid tot een breuk tussen ons. Met een gebroken hart bleef ik achter als een roepende in de woestijn. Je kwam terug, met hoofd en hart, maar ruimte voor jezelf, laat staan voor je gezin was er niet. Je werd zo geleefd en jij wilde er alles aan doen om te laten zien dat je het allemaal kon. Jij als jezelf! Ik ben altijd trots op je geweest, maar jouw welzijn gaat boven alles! Wat ben ik dankbaar dat je een seintje van boven hebt gekregen die je dit keer niet negeerde. Rust is er nodig. Rust, ontspanning, inzicht en persoonlijke aandacht. De aankomende weken gaan we daar aan werken en mocht het dan nog nodig zijn, nemen we nog meer tijd. De mensen die van je houden hebben alle begrip, je fans hebben alle begrip, maar het belangrijkste is dat je begrip hebt gekregen voor je eigen situatie die er nu is. Je bent zó dapper om dit besluit te nemen. Ik hou van je lieve man! En ben blij dat je weer thuis bent, zowel met lichaam als met geest. Oneindig ?? (p.s. er zijn nu zelfs momentjes om je terug te kunnen pakken. Deze foto is er pas eentje)

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Lees ook: Video: André Hazes schittert als echte bad boy in zijn nieuwe clip

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Instagram Monique Noël | Beeld: Instagram Monique Noël