Monique Smit deelt lieve wens voor zoontjes op Instagram

De moeder van twee kan haar geluk niet op

Het was Moniques grote wens om een tweede kindje te krijgen. Inmiddels is die droom uitgekomen en heeft ze twee zoontjes: de 4-jarige Noah en de 7 maanden oude Luca. De broers zijn dol op elkaar en dat is iets wat Monique altijd hoopt te zien.

Broers Noah en Luca

Grote broer Noah kroelt elke avond even met zijn jonge broertje Luca. Iets wat Moniques hart verwarmt. “Och lieve jongens, hopelijk zullen jullie altijd zoveel lol blijven maken”, begint de 30-jarige blondine haar bericht op Instagram. Op de foto zijn haar twee jongens te zien die tegen elkaar aan zijn gekropen. “Elke avond voor het slapengaan even kroelen met elkaar”, vervolgt ze.

Sterke beer

“Nog maar zeven maanden samen en ze kunnen nu al niet meer zonder elkaar. Noah vindt het heerlijk om zijn kleine broertje te helpen, maar ook te plagen.” Monique geniet ervan om haar twee jongens zo te zien. Ze is benieuwd of dat in de toekomst nog steeds zo is. “Ik hou mijn hart vast als Luca straks voor zichzelf kan opkomen. Hij is nu al een sterke beer.” Tot die tijd geniet Monique van alle liefde tussen de broertjes. “Welterusten vriendjes”, sluit ze af.

Lees ook: Monique Smit spreekt openhartig over zwangerschap: ‘Ik was de hele tijd kotsmisselijk’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Monique Smit | Beeld: Videostill Ga Jij Dan Met Me Mee