Monique Smit reageert op misprijzende opmerking Henny Huisman

Henny Huisman haalde uit naar een oude wens van Monique

‘Een absolute bijzaak’, noemt Monique Smit het akkefietje zelf, maar toch wil de zangeres van zich laten horen na een sneer van Henny Huisman. Volgens de presentator zou Monique Smit namelijk niet goed genoeg zijn voor een nieuwe editie van de Mini-playbackshow.

Mini-playbackshow

In de jaren tachtig en negentig was de Mini-playbackshow vol moppen en muziek een groot succes op televisie. Presentator Henny Huisman ziet het echter niet zitten om het programma nieuw leven in te blazen met een nieuwe presentatrice: “Ik heb weleens gehoord: ‘Dat zou de zus van Jan Smit graag willen doen’,” vertelde Huisman dit weekend in De Telegraaf. “Dat zal ze wel willen, maar dat kan ze niet. Klaar. Ik heb haar uitgelegd waarom ze mijn toestemming niet krijgt: ’dit ben jij niet’.”

Oude wens

Na deze harde woorden wil Monique haar kant van het verhaal laten horen, al weet ze dat het maar om een kleinigheidje gaat: “Lieve mensen. In deze bijzondere tijd een absolute bijzaak (en misschien nog minder dan dat), maar toch iets waar ik op wil reageren nu een wens, die ik ooit eens heb uitgesproken toen ik nog wekelijks programma’s presenteerde, uit het stof is gehaald… Want natuurlijk is het geweldig om een tv-programma zoals de Mini-playbackshow te presenteren; zo’n gave show waar hele families (inclusief ikzelf) iedere week voor gingen zitten! Dat wil toch iedereen die van entertainen en televisie houdt”, zo vertelt Monique op Instagram. Volgens haar heeft Huisman echter een belangrijk punt over het hoofd gezien: “Hoe jammer is het dan ook dat ik de legendarische Henny Huisman (hierover) nog NOOIT live heb gesproken…Fijne zondag, take care en stay safe. Liefs, Mo.”

Hart onder de riem

Het bericht van Monique Smit kan op heel wat steun van haar volgers rekenen. Ook zitten er genoeg fans tussen die de blondine wél graag terug zouden zien in een terugkomst van de mini-playbackshow: “Ik hoop dat jouw wens uitkomt, want zo’n programma is je op het lijf geschreven”, “Nou Monique je zou het perfect doen hoor. Lieve Hennie, kinderen kennen je niet en Monique wel.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Monique Smit (@moniquesmit_insta) op

Lees ook: Johnny de Mol onder vuur na grensoverschrijdend gedrag in programma

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Patrick van Emst