Monique Westenberg gooit carrière over een andere boeg

monique westenberg carrière

Op Instagram maakt Monique haar nieuwe uitdaging bekend

Dat Monique Westenberg de afgelopen tijd niet heeft stilgezeten, blijkt uit haar foto’s op Instagram. Naast het opzetten van haar gloednieuwe kledinglijn – die binnenkort uitkomt – gaat Monique ook een andere uitdaging aan. De blondine gaat namelijk in de jury van de Miss Nederland-verkiezing plaatsnemen.

Nieuwe uitdaging

Op Instagram deelt Monique een foto waarop zij poseert tussen een flink aantal knappe dames. Monique laat onder deze foto weten: “Ik ben gevraagd om op 31 augustus a.s. deel te nemen als jurylid voor de Miss Nederland verkiezing.” Het is duidelijk dat Monique deze uitdaging wel ziet zitten. “En dat vind ik zooo leuk!”, schrijft de 43-jarige.

Kennismakingsdag

Monique vertelt dat zij de meiden die concurreren voor de titel Miss Nederland alvast mocht leren kennen. De dames bezochten met z’n allen de organisatie Hulp Hond. Op Instagram schrijft Monique: “Ik ben écht onder de indruk van wat ons daar is uitgelegd over het werk van Hulp Hond en al het moois dat zij verwezenlijken.”

Eigen kledinglijn

Behalve Monique haar titel als jurylid, werkt ze ook keihard aan haar eigen kledinglijn. Na de zomer lanceert Monique haar eigen kledinglijn voor kinderen, 717. De blondine omschrijft het merk van haar kledinglijn op social media als ‘voor de jongens van het universum’.

Lees ook: Modellenfoto van prinses Alexia gaat de wereld over

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR, door fotograaf Reni van Maren