Monique Westenberg geeft het goede voorbeeld met verdrietige foto op Instagram

Volgers raakten ontroerd door de foto van Monique

Nu de tweede week van de thuisquarantaine is aangebroken, beginnen de gewone dingen langzaamaan een stuk lastiger te worden. Opa’s en oma’s die hun kleinkinderen niet kunnen zien of knuffelen: het is vervelender dan je denkt. Oude en zwakke mensen krijgen een tijdje geen bezoek. Dit viel ook Monique Westenberg zwaar. De blondine deelde een ontroerende foto op Instagram waar veel volgers zich in herkenden. 

Op bezoek bij opa en oma

Op Instagram deelt Monique Westenberg een foto waarop we haar kleine Dré voor een hek zien staan. Aan de andere kant van het hek staan zijn grootouders. Met netjes 1,5 meter afstand zegt de familie elkaar gedag. Op het kiekje is duidelijk te zien dat de grootouders een cadeautje mee hebben gebracht. “Toch elkaar even kunnen zien”, schrijft Monique onder de foto.

Gedeelde smart

Op Instagram zijn de reacties enorm liefdevol. Menig volger laat weten dat het gemis van grootouders, familieleden en kleinkinderen enorm groot is. De foto van Monique maakt veel los. ‘Inderdaad, het gemis is zó groot’, ‘Word er toch een beetje verdrietig van’ en ‘Laten we ons troosten dat het wel weer komt!’, klinkt het in de reacties.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Toch elkaar even kunnen zien ??

Een bericht gedeeld door ??????? ????? (@moniquenoell) op

Lees ook: Dream School’s rector Eric bezorgd tranen bij de kijkers

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube