Monique Westenberg deelt ontroerende foto met oma Corrie op Instagram

monique westenberg oma corrie overlijden

Het is een emotionele week voor Monique Westenberg

Afgelopen dinsdagavond overleed oma Corrie – de oma van Monique Westenberg. Haar geliefde oma overleed op 88-jarige leeftijd, tot groot verdriet van Monique en haar familie. Twee dagen na het overlijden van oma Corrie deelt Monique een bijzondere foto op Instagram. 

Op de foto houdt de blondine de hand van haar oma vast.

Oma Corrie

Op Instagram deelde Monique Westenberg afgelopen donderdag een ontroerende foto. Op de foto zien we dat de hand van oma Corrie langs het gezicht van Monique streelt en de kleindochter houdt haar hand liefdevol vast. Onder het kiekje op Instagram schrijft Monique: “Wil je mij beloven, dat je dat blijft doen.” De blondine plaatst achter de ontroerende tekst een hartje.

Liefdevolle reacties

De reacties onder de emotionele foto stromen binnen. Onder wie Nicolette van Dam, Kim Feenstra, Lieke van Lexmon, Leontine Borsato en Quinty Trustfull reageren vol liefde onder de foto. ‘Dat gaat ze doen schat! Sterkte’, ‘O lieverd. Alle liefde voor jou’, ‘Sterkte lieverd’ en ‘Ah meissie, je komt niet meer van haar af hoor. Ze is altijd bij je’, klinkt het in de reacties.

View this post on Instagram

Wil je mij beloven, dat je dat blijft doen?

A post shared by ??????? ????? (@moniquenoell) on

Lees ook: Phubbing: een vervelende gewoonte die bijna iedereen tegenwoordig heeft

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill YouTube