Deze bekende dame is verkozen tot de mooiste vrouw van Nederland

vrouw

Ben jij het hiermee eens?

Smaken verschillen, dat moge duidelijk zijn. Zo valt de een in katzwijm bij het zien van iemand met goudblonde lokken en zwijmelt een ander weg bij iemand die donker haar heeft. Hoe dan ook stemden de lezers en de redactie van FHM voor deze blondine als de mooiste vrouw van Nederland van 2018.

Ze is een prachtige vrouw!

Mooiste vrouw van Nederland

Degene die de titel van de mooiste vrouw van Nederland van 2018 in de wacht sleepte is niemand minder dan Shelly Sterk. De blondine kon amper geloven dat ze werd gekozen als de beauty van 2018. “Toen ik hoorde dat ik had gewonnen dacht ik: wauw, serieus. Ik vind het een onwijze eer om tussen het rijtje mooie namen te staan van voormalige winnaressen van de FHM500. Het is heel erg cool, maar ook wel een beetje gek om jezelf daar tussen te zien staan”, laat de Shownieuws-presentatrice aan FHM weten. Andere dames die de top 10 wisten te halen waren Romee Strijd, Bo Maerten, Geraldine Kemper en Anna Nooshin. Andere voormalige winnaressen waren onder andere modellen Kim Feenstra en Doutzen Kroes en presentatrice Tess Milne.

Andere awards

Hoewel de avond in het teken stond van de mooiste vrouw van Nederland, werden ook andere awards uitgereikt. Zo mocht zangeres en vlogster Famke Louise de prijs voor mooiste social media prinses mee naar huis nemen, werd shorttrackster Suzanne Schulting uitgeroepen tot mooiste sportvrouw en mag fitnessgoeroe Joel Beukers zich Gent of the Year noemen.

?

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

FLANEREN?

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS? (@joelbeukers) op

Lees ook: Lekker dan… Blijkbaar is afvallen voor kleinere vrouwen veel lastiger

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Telegraaf, FHM | Beeld: Pexels