Mysterie rondom ‘Martien Meiland’ in De TV Kantine is opgelost

martien meiland tv kantine

Meerdere kijkers probeerden te raden wie Martien speelde

Met een gigantische hoeveelheid make-up, goede acteurs en een flinke portie humor is het nieuwe seizoen van De TV Kantine van start gegaan. Met een kort introductie filmpje werd het al gauw duidelijk dat de familie Meiland dit jaar ook te zien is in de uitzendingen. Maar wie de rol van Martien Meiland op zich nam? Kijkers kwamen er maar niet uit. 

Martien Meiland

In het elfde seizoen van De TV Kantine zijn een hoop nieuwe typetjes te zien. Zo draaide de aflevering van afgelopen donderdagavond geheel om het Franse Chateau Wijnland. Hier nam Richard Groenendijk op hilarische wijze de rol van de driejarige Claire én oma Meiland op zich. Wie de bijna perfecte imitatie van Martien Meiland uitvoerde? Daar konden kijkers alleen nog maar over speculeren.

Verschillende speculaties

Buddy Vedder, Pim Wessels, Domien Verschuuren, Koos van Plateringen en Fred van Leer zouden volgens verschillende kijkers de acteur kunnen zijn. Pas na de uitzending wordt bekend gemaakt wie de rol van de flamboyante kasteelhouder écht op zich nam.

Björn de Vries

Op Instagram deelt RTL een video waarin acteur Björn de Vries zich voorstelt. “Je kan me misschien kennen van TikTok en bij deze wil ik jullie vertellen dat ik Martien geïmiteerd heb in De TV Kantine”, geeft hij aan. Björn heeft duidelijk wat uren in de make-up gezeten om zijn rol als Martien perfect uit te voeren. Maar het resultaat mag er zijn!

 

Lees ook: Evenveel calorieën eten, maar toch afvallen? Zo doe je dat

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill RTLXL