Naomi van As deelt prachtige kiekje van dochtertje Kae met ondeugende blik

Een blik die Naomi maar al te bekend voorkomt

Net als vele anderen zocht Naomi dit weekend haar vertier in de buitenlucht – uiteraard wel met gepaste afstand. Met haar familie ging ze het water op om te genieten van het zonnetje. Als trotse moeder kon een foto met dochtertje Kae niet uitblijven. De voormalig hockeyster deelde deze komische foto op Instagram.

Wat mot je?

Naomi ging dit weekend onder andere met haar dochter het water op. De 36-jarige moeder geniet met volle teugen en daar moet natuurlijk een foto van gemaakt worden. Dit kiekje deelde Naomi gisteren op social media. Moeder en dochter pronken allebei met een zonnebril – zien we nou de weerspiegeling van Sven in Naomi’s bril? Iets anders wat meteen opvalt is dat Kae – net als haar moeder weleens heeft – een ondeugende blik heeft. “Ze heeft de blik: wat mot je”, omschrijft Naomi in de hashtags. Ook voegt ze daaraantoe dat ze heerlijk hebben gevaren en hebben genoten van het weer.

Ondeugende blik

Fans beamen al snel dat Kae inderdaad de welbekende ondeugende blik heeft. “Dat koppie van haar, geweldig”, en “Ik vrees dat je je handen er vol aan gaat krijgen! Wat een ondeugd straalt ze uit”, zijn een paar van de reacties.

Trotse ouders

Sven Kramer en Naomi van As leerden elkaar zo’n dertien jaar geleden kennen op het Sportgala. Het duurde niet lang voor de twee een relatie kregen. Eind april 2018 maakte het stel bekend hun eerste kindje te verwachten. Op 21 oktober 2018 werden de twee de trotste ouders van dochtertje Kae. Beide ouders hebben inmiddels hun draai gevonden in het ouderschap. Of het stel nog een kindje zou willen? “Mocht het ons gegund zijn om een tweede te krijgen, kom maar op”, deelde Naomi onlangs met Flair.

Lees ook: Kijkers zijn weg van Britt Dekker in haar nieuwe programma Britts Gouwe Ouwe

Bron: Flair Online, Instagram Naomi van As | Beeld: Hollandse Hoogte, Frans van Zijst