Natasja Froger openhartig over turbulent liefdesleven met René Froger

Natasja Froger liefdesleven Rene Froger

Natasja werd verliefd op René terwijl hij getrouwd was met een ander

Natasja en René Froger kennen elkaar inmiddels alweer 30 jaar, waarvan ze 27 jaar getrouwd zijn. Tijd om het turbulente liefdesleven van de Frogers onder de loep te nemen, zo dacht Art Rooijakkers. In zijn programma Rooijakkers Over De Vloer voelde de presentator de familie Froger stevig aan de tand.

Verliefd op getrouwde man

Natasja en René zijn altijd vrij open geweest wat betreft hun privéleven. Aan Art zijn de twee erg openhartig over een van de zwaarste perioden die ze samen hebben meegemaakt. Het begon allemaal 30 jaar geleden toen Natasja op slag verliefd werd op – de toen nog getrouwde – René Froger in het Griekse Athene. “Dat wist ik niet, maar dat was voor mij wel een ding toen ik daar achterkwam (…), maar ik vond hem zo leuk”, biecht de 54-jarige blondine op aan Art. Natasja wilde niets weten van getrouwde mannen. “Ik had zoveel vriendinnen die weleens wat met getrouwde kerels deden. Ik had zo’n vooroordeel en toen was ik het ineens zelf.”

Relatiebreuk

Toch vielen de twee als een blok voor elkaar en stapten ze drie jaar later in het huwelijksbootje. In al die jaren ging niet alles van een leien dakje, want Natasja en René zijn in de tussentijd ook drie maanden uit elkaar gegaan. Ook hier zijn de twee openhartig over naar presentator Art. De breuk ontstond na de geboorte van hun twee zonen, Maxim en Didier. “Toen vond ik het ineens stom dat ‘ie ’s avonds en ’s nachts werkte. Ik wilde hem het liefst zeven dagen in de week om me heen, 24 uur per dag en dan samen met de kids”, zo vertelt Natasja.

Prostaatkanker René

Op 45-jarige leeftijd werd een zeer agressieve vorm van prostaatkanker gediagnostiseerd bij René. Iets dat er bij de hele familie flink inhakte. De ziekte kon gelukkig goed behandeld worden, aangezien ze er op tijd bij waren. Natasja vindt het nog steeds lastig om over deze periode te praten. “Ik kon niks doen. Ik stond met mijn handen gebonden in de hoop dat het allemaal goed ging (…) Ik ben wel heel bang geweest.”

Aflevering gemist? Kijk Rooijakkers Over De Vloer met de familie Froger hier terug.

Lees ook: Iris Hond openhartig over geheime relatie met Marco Borsato

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR Agency, AIP Archief