Netflix onthult wanneer seizoen 2 van Undercover te zien is

We moeten helaas nog wel even wachten

Fans van Undercover speculeerden erop los toen bekend werd dat het tweede seizoen van Undercover binnenkort op Netflix verschijnt. Menig fan hoopte vurig dat het nieuwe seizoen vanaf 1 juni op de streamingdienst zou staan. Helaas moeten we toch nog wat langer wachten. Vanaf 6 september zien we onder andere Ferry, Bob en Kim weer terug op het kleine scherm.

Undercover seizoen 2

“Ferry is terug! We kunnen eindelijk met jullie delen dat Undercover seizoen 2 vanaf 6 september te zien is op Netflix”, schrijft de streamingdienst op hun Facebookpagina. Veel fans hoopten dat de serie al eerder te zien zou zijn. Wel deelt Netflix alvast een voorproefje van het nieuwe seizoen op Facebook en YouTube. In de trailer is onder andere te zien dat Rico Verhoeven zijn intrede maakt als de bodyguard van Ferry (gespeeld door Frank Lammers). 

Verhaal

Het nieuwe seizoen van Undercover belooft veel goeds. In seizoen één was te zien dat undercoveragenten Bob Lemmens en Kim de Rooij in het leven van drugscrimineel Ferry Bouman infiltreren om uiteindelijk zijn netwerk op te rollen. Seizoen twee speelt zich een jaar na dato af. Bob is nog steeds werkzaam als agent en Kim verruilde haar baan voor werk bij een mensenrechtenorganisatie. Ferry zit nog altijd in de gevangenis en wil alles op alles zetten om erachter te komen wie de undercoveragenten zijn die hem gepakt hebben.

Lees ook: Altijd leuk om te zien: zo zag Terence Hill er vroeger uit

Bron: Netflix Nederland & België | Beeld: Videostill Netflix