Altijd leuk om te zien: zo zag Terence Hill er vroeger uit

Terence Hill

Je herkent hem meteen!

Bekende Nederlanders duiken massaal in de oude doos om foto’s van vroeger op social media te plaatsten. Zo deelde Marc van der Linden al een foto van vroeger op Instagram en slingerde ook Birgit Schuurman een hilarische jeugdfoto met zus Katja op social media. De Nederlandse sterren zijn niet de enige die massaal oude foto’s delen. Zo doet de Italiaanse Terence Hill ook een duit in het zakje. De 81-jarige acteur deelt een foto van hem in zijn jonge jaren op Instagram.

Doorbraak

Terence Hill verwierf als acteur faam op 28-jarige leeftijd. Toen was de Italiaan voor het eerst samen met goede vriend Bud Spencer te zien in de film Dio perdona… lo no! (God Forgives… I Don’t!). De twee speelden samen jarenlang in films. Waaronder kaskraker Lo chiamavano Trinità oftewel: They call me Trinity. Inmiddels is het jaren later en acteert Terence nog steeds. Terence speelde in tientallen films en series. Door de jaren heen zagen we de acteur ouder worden, maar hoe zag hij eruit voordat hij bekend werd bij het grote publiek?

Jeugdfoto

Terence plaatste onlangs een kiekje van zichzelf in zijn jonge jaren op Instagram. In de caption schrijft de acteur: “Raad eens wie dit is?” De volgers van de acteur hoeven nog geen seconde te kijken om te zien wie het is. “Terence in zijn jonge jaren”, schrijft iemand in het Duits, “Kleine Trinity”, reageert iemand in het Engels en “Je bent op elke leeftijd mooi”, schrijft een ander in het Italiaans.”

View this post on Instagram

Guess who ?

A post shared by Terence Hill (@terencehillofficial) on

Lees ook: Zo ziet Terence Hill er nu uit 

Bron: Instagram Terence Hill | Beeld: Videostill

Array