Nick Schilder heeft een dikke baard en de reacties zijn verdeeld 

Nick schilder baard

Wat vind jij van de nieuwe look van de zanger? 

Hij ging jarenlang gladgeschoren door het leven, maar tegenwoordig heeft Nick Schilder een dikke baard. Het nieuwe uiterlijk van de zanger roept veel reacties op bij zijn volgers – en die zijn niet allemaal positief. 

Nieuw uiterlijk 

Zo’n baardje is natuurlijk lekker warm tijdens deze koude dagen en optredens zitten er voorlopig toch niet in. Dit is dan ook het moment om iets anders te proberen, moet de zanger gedacht hebben. En dat nieuwe uiterlijk moest natuurlijk worden vastgelegd op de gevoelige plaat. Op Instagram deelt Nick een prachtige foto van zichzelf, gemaakt door fotograaf William Rutten.

Verdeelde reacties 

Een groot deel van zijn volgers kijken echter niet naar de zwoele blik in zijn bruine ogen. Nee, de aandacht gaat vooral uit naar Nicks baard. En we moeten toegeven: je kunt er ook niet omheen. De reacties zijn echter verdeeld. De een vindt het geweldig, terwijl anderen een stuk minder enthousiast zijn. 

Te veel baard 

“Mooie foto, alleen de baard mag wat dunner (sorry)”, reageert een volger. “Zonde Nick, je baard is echt te lang”, “Wat is dat toch met mannen en baarden? Vind het echt te veel baard” en “O Nick, die baard moet eraf hoor”, vinden anderen. Sommige volgers zijn echter minder genuanceerd: “Vreselijk, afschuwelijk die baard, je lijkt een oude opa…stoppels zijn beter.” Over één ding zijn zijn volgers het gelukkig wel eens: de foto is prachtig! 

Lees ook: Nick en Simon reageren op vermeende ruzie

Bron: Instagram Nick Schilder | Beeld: Videostill YouTube Vrienden van Amstel Live