Nick Schilder kondigt groot nieuws aan

Nick Schilder

‘Als je een jaar geleden had gezegd dat ik dit nu zou aankondigen had ik je voor gek verklaard’

Nick Schilder gaat al een tijdje als soloartiest door het leven, en dat gaat hem behoorlijk goed af. De zanger heeft inmiddels al meerdere hits gescoord, stond op grote podia en heeft net zijn eerste eigen EP uitgebracht. En als kers op de taart kondigt Nick vandaag ook zijn eerste soloconcert aan in Ahoy Rotterdam.

Nick naar Ahoy

Het is een droom die uitkomt voor Nick Schilder: als soloartiest een eigen concert. En dan ook meteen op een geweldige locatie, namelijk de RTM Stage van Ahoy Rotterdam. Dat nieuws kondigt de zanger vandaag aan op Instagram – al kan hij het zelf nog bijna niet geloven. “Als je een jaar geleden had gezegd dat ik dit nu zou aankondigen had ik je voor gek verklaard, maar here we go: op zaterdag 28 december sta ik in de RTM STAGE in Rotterdam”, schrijft hij vol trots.

De kaartverkoop voor het soloconcert van Nick start morgen, 30 maart, om 10:00 uur via nickschilder.nl.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nick Schilder (@nickschilder)

Debuut-EP

Nick heeft solo al meerdere nummers uitgebracht, waaronder Shatterproof en Realize. Ook deelde hij vrijdag het nummer Dancin’ Alone, de titeltrack van zijn vijfdelige debuut-EP die net is verschenen. “Deze EP laat zien waar in mijn carrière ik me nu bevind”, zegt hij in een persverklaring. “Ik raak voortdurend geïnspireerd door de mensen om mij heen en de fans die mijn shows bezoeken, en ik voel me steeds comfortabeler als een soloartiest. Ik dans dan wel alleen, maar ik voel me allesbehalve eenzaam.”

Enthousiasme

Fans van Nick reageren vol enthousiasme op het nieuws. “AAAHHH!!! Zó intens blij voor jou en onbeschrijfelijk trots!” schrijft iemand. “Zo onwijs trots op jou! Ik ben aanwezig”, zegt een ander. “Wat gaaf!!! Ik ga zeker strijden voor tickets”, reageert een derde. Lekker bezig, Nick!

Lees ook: Jeugdsentiment! Carlo & Irene kondigen reünie aan

Bron: Instagram @nickschilder, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld