Nick & Simon volgend jaar los van elkaar op Vrienden van Amstel LIVE

Nick Simon

‘Je zal ons niet meer als een duo zien zingen’

Vrienden van Amstel LIVE is gisteravond gestart met de 25e concertreeks in Ahoy Rotterdam. Nick Schilder en Simon Keizer zijn al jaren van de partij in ‘de grootste kroeg van Nederland’. Dit jaar zijn ze nog als duo te zien, maar vanaf volgend jaar zal daar verandering in komen. 

Muzikale breuk

We weten natuurlijk al een tijdje dat Nick & Simon hun muzikale breuk hebben aangekondigd. De twee zijn nu bezig met de laatste optredens die samen nog gepland staan, en beginnen daarna aan hun afscheidsconcerten. Vrienden van Amstel LIVE is een van de dingen die ze dit jaar voor het laatst als duo zullen doen.

Niet als duo

Volgend jaar zullen de Volendamse heren waarschijnlijk niet meer als duo te zien zijn tijdens VVAL, dat zei Nick gisteravond voorafgaand aan de eerste show tegen RTL Boulevard. “Wij stoppen als muzikaal duo, dus je zal ons niet meer als een duo zien zingen, maar ik denk wel dat je ons allebei gaat zien bij het evenement”, aldus de zanger. “Omdat we wel allebei muzikaal actief blijven, zoals het er nu naar uitziet.”

&-teken

Beide namen zullen volgend jaar dus los op de poster komen te staan. Het &-teken in Nick & Simon ‘zou gek zijn’ volgens Nick. “Omdat we afscheid nemen”. Fans van het duo hoeven ze dus niet te missen volgend jaar, maar dan wel in een andere vorm dan we gewend zijn!

Lees ook: Nick Schilder doet boekje open over breuk Nick & Simon

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress