Nicolette Kluijver is pesterijen naar zoontje toe helemaal zat

De presentatrice deelt een belangrijke boodschap

Dat je kind wordt gepest is een van de grootste nachtmerries als ouder. Als andere kinderen de pik op jouw zoon of dochter hebben, sta je als ouder soms machteloos. Nicolette Kluijver kan er helaas over meepraten. Op Instagram deelt ze dat haar zoontje wordt gepest en deelt ze een belangrijke boodschap met andere ouders.

Nicolettes vierjarige zoontje durft zichzelf nu niet meer te zijn.

Ongelukkig

Nicolette is gezegend met drie kinderen: dochter Isabelle van 6 jaar en tweeling Jesse en Ana-Sofia van 4 jaar. Veel kinderen hebben naast school nog veel hobby’s en activiteiten op de agenda staan. Zo zit de een op voetbal, de andere op zwemles en weer een ander doet aan ballet. Zo ook het zoontje van Nicolette. Jesse vindt ballet erg leuk, maar gisteren ging hij niet naar de les. Nicolette deelt de verdrietige reden daarvoor op Instagram. “Ik vind het zo erg dat mijn zoontje vandaag niet naar ballet durft, omdat ze hem dan pesten”, begint Nicolette haar bericht.

Boodschap

De presentatrice deelt dan ook een belangrijke boodschap op het social media-platform. “Lieve ouders. Vertel je kind vanavond voor het slapengaan dat wat je doet of wie je bent niets uitmaakt, als je maar gelukkig bent.” Op Instagram krijgen de 34-jarige blondine en haar zoontje veel steun. Zo had ook de zoon van Dinand en Lucy Woesthoff hetzelfde meegemaakt als Jesse. “Wat jammer! Onze jongste zoon zat ook op ballet en vond het geweldig, maar het stopte nadat andere jongens in zijn klas hem erover plaagden”, reageert Lucy. Giel Beelen steekt Nicolette en Jesse ook een hart onder de riem op Instagram. “Oh wat naar zeg. Heb zelf ook jarenlang op ballet gezeten, maar denk omdat ik ook op voetbal zat ‘viel het mee.’ Hoop zo dat hij het weer wil proberen. Mensen die niet de platgetrapte paden betreden maken deze wereld mooi”, schrijft de radio-dj.

 

Lees ook: Ivanka Trump ziet koningin Máxima als een vriendin

Bron: Instagram Nicolette Kluijver | Beeld: Videostill YouTube