Nicolette Kluiver openhartig over het afgelopen jaar “Ik dacht: als ik doodga, weet de tweeling later niet eens dat ik hun moeder ben geweest”


De blondine heeft zich heel eenzaam gevoeld

Presentatrice Nicolette Kluijver heeft een turbulent jaar achter de rug. Zo deelde de blonde schone iets meer dan een jaar geleden dat het voorstadium van longkanker bij haar was vastgesteld en dat ze daarom onder het mes ging om een deel van haar rechterlong te verwijderen.

Dat het een ontzettend zware periode was voor Nicolette en haar familie deelde ze al eens in een interview met Peter van der Vorst. Ook liet ze weten dat de artsen haar maandenlang vertelde dat ze ‘alleen maar’ tuberculose had, maar zelf had ze het gevoel dat er meer aan de hand was. Uiteindelijk bleek dat Nicolette gelijk had.

In een nieuw interview met Wendy van Dijk vertelt de 32-jarige schone hoe moeilijk de tijd voor haar en haar familie daadwerkelijk was. En dat ze zich niet begrepen voelde door de artsen en dat ze zich bovendien heel eenzaam voelde. “Ik heb me in die tijd eenzaam gevoeld. Ik zat maar in mijn eentje met dat ‘dit klopt niet’-gevoel, dat als een zaadje in mijn onderbuik bleef zitten. Sommige dingen weet je gewoon”, vertelt ze in de nieuwe Wendy die vanaf morgen in de schappen ligt.


Pagina 1/2