Nicolette van Dam na overval op vader: ‘We blijven positief met elkaar’

Vader Nicolette van dam

Het gaat inmiddels beter hem haar vader

Horlogerovers overvielen en mishandelden René van Dam, de vader van Nicolette van Dam, midden februari op klaarlichte dag op straat. Hierbij liep René zwaar lichamelijk letsel op. Inmiddels gaat het iets beter met hem, zo liet dochter Nicolette weten in de uitzending van 6 Inside.

De presentatrice laat weten dat haar familie verder probeert te gaan.

Positief

Stapje voor stapje gaat het beter met René van Dam, zo liet Nicolette al eerder weten op haar Instagrampagina eind februari. In 6 Inside sprak ze opnieuw vol lof over haar vader. “Het gaat beter met hem. Hij is sterk en we blijven positief met elkaar”, vertelt de 34-jarige blondine. De overval heeft enorm veel impact gehad om de familie van Van Dam en nog steeds blijft het lastig om te verwerken. “We zijn positief met elkaar. We proberen het achter ons te laten”, vertelt de presentatrice hierover.

Overval

René van Dam werd op 20 februari vlak bij het Hilton Hotel in Amsterdam-Zuid op gewelddadige wijze beroofd door meerdere daders. De 61-jarige liep hierbij zwaar lichamelijk letsel op. Vier verdachten zitten momenteel vast op verdenking van diefstal met geweld.

Lees ook: Raymond van Barneveld doet boekje open over breuk met Silvia

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Telegraaf | Beeld: Videostill