Nielson leeft in een nachtmerrie na plotseling overlijden neef

“Alle kleur is op dit moment verdwenen”

Nielson is samen met zijn familie in een ware nachtmerrie beland. Zijn neef is zeer plotseling, op 28-jarige leeftijd, overleden. Op Instagram deelt de zanger het hartverscheurende nieuws. 

Nachtmerrie

“Afgelopen week zijn mijn familie en ik terecht gekomen in een nachtmerrie”, schrijft Nielson op Instagram bij een zwart vlak. De neef van de zanger kwam zeer plotseling op 28-jarige leeftijd te overlijden. “Nathan was onmisbaar en ontzettend belangrijk voor mij en ik moet de komende tijd leren hoe ik zonder hem verder moet.”

Nooit meer hetzelfde

“Alle kleur is op dit moment verdwenen en mijn hart is gebroken”, vervolgt de zanger zijn verhaal. “Niets zal ooit meer hetzelfde zijn zonder deze spectaculaire jongen.” Nielson deelt het bericht met zijn fans om aan te geven dat hij al zijn energie voorlopig in zijn familie zal steken. “We hebben elkaar hard nodig om dit verdriet een plaats te geven en daarom horen jullie voorlopig weinig van mij”, besluit hij zijn verhaal. “Ik hoop op jullie begrip en respect voor onze privacy.”

Reacties

Op begrip en respect kan Nielson zeker rekenen. Onder de foto staan talloze reacties van fans en ook bekend Nederland laat van zich horen. “Oef… neem je tijd en rust. Sterkte Niels”, schrijft Jim Bakkum. Een volger: “Gecondoleerd en veel sterkte gewenst”. “Neem vooral even tijd voor jezelf”, schrijft iemand anders.

View this post on Instagram

Afgelopen week zijn mijn familie en ik terecht gekomen in een nachtmerrie. Mijn lieve neef en vriend Nathan is zeer plotseling overleden. Hij mocht slechts 28 jaar oud worden. Nathan was onmisbaar en ontzettend belangrijk voor mij en ik moet de komende tijd gaan leren hoe ik zonder hem verder moet. Alle kleur is op dit moment verdwenen en mijn hart is gebroken. Niets zal ooit meer hetzelfde zijn zonder deze spectaculaire jongen. Ik wilde dit laten weten om aan te geven dat ik de weinige energie die ik heb voorlopig zal steken in mijn familie. Wij hebben elkaar hard nodig om dit verdriet een plaats te geven en daarom horen jullie voorlopig weinig van mij. Ik hoop op jullie begrip en respect voor onze privacy. ?

A post shared by Nielson (@nielsonmusic) on

Lees ook: Coronavirus ontdekt bij crewleden The Voice Senior

Bron: Instagram Nielson | Beeld: BSR Agency, Daniel Kroll Fotografie