Wat?! De nieuwe vriend van Gordon blijkt een oplichter!

Advocaat Kevin: “Als iets te mooi klinkt om waar te zijn…”

Gisteren konden we het blijde nieuws vermelden dat Gordon een nieuwe vriend Kevin Buldac had en nu moeten we helaas het tegendeel berichten. Helaas voor Gordon is het verhaal achter de breuk ook nog eens een hele bizarre. Dit kun je haast zo gek niet bedenken en we leven dan ook heel erg mee met Gordon. Zijn vriend blijkt namelijk niet de man van zijn dromen maar een echte oplichter die er heel veel verschillende relaties op na houdt. 

Hij beweert dat Gordon hem stalkt.

Dokterseed

Gordon schrijft in een emotionele oproep op Facebook hoe de vork in de steel zit: “Nu blijkt dat Kevin een dubbelleven leidde en meerdere relaties onderhield met mannen en vrouwen. Sommige dames hebben aangifte gedaan bij politie omdat ze stiekem zijn gefilmd tijdens seksuele handelingen en de berichten hierover blijven binnenstromen.” Echt bevatten kan hij het nieuws nog niet. „Ik herken niets van dit in de persoon waar ik gelukkig mee was afgelopen tijd en ben dan ook in shock dat iemand zo intens gemeen kan zijn. Ik kan niet geloven dat iemand die straks een dokterseed moet afleggen in staat is om zulke onethische dingen uit te halen met dames en heren die nietsvermoedend instappen in een roze wolk van liefde.”

Ik ben hevig geschrokken op de reacties op mijn samenzijn met Kevin Bulgac. Ik was de afgelopen maanden intens verliefd en hij ook op mij dacht ik en kon na de deceptie die mijn trouwshow met zich meebracht voor mii en voor de kijkers bijna niet geloven dat zo iemand als Kevin op mijn pad zou komen. Nu blijkt echter dat Kevin een dubbelleven leide en meerdere relaties onderhield met mannen en vrouwen. Sommige dames hebben aangifte gedaan bij politie omdat ze stiekem zijn gefilmd tijdens seksuele handelingen en de berichten hierover blijven binnenstromen. Ik herken niets van dit in de persoon waar ik gelukkig mee was afgelopen tijd en ben dan ook in shock dat iemand zo intens gemeen kan zijn. Ik kan niet geloven dat iemand die straks een dokterseed moet afleggen in staat is om zulke onetische dingen uit te halen met dames en heren die niets vermoedend instappen in een roze wolk van liefde. Ook al ben ik door de wol geverfd met alle teleurstellingen op het gebied van liefde komt deze toch wederom keihard aan. Het moedwillig iemand voorliegen en bedriegen is voor mij een karaktereigenschap die ik nooit zal accepteren naast mij. Ik blijf er ondanks allles in geloven dat op een dag alles goed komt. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte en Kevin wens ik wijsheid en kracht toe want de liefde die ik heb gegeven zal hij moeten missen en die rijkdom is nu zijn grote armoede.#kevinbulgac #wateendeceptie #charlatan #hoevaaknog?

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Smaad

De advocaat van Kevin ontkent dat de twee een relatie hebben gehad. Gordon wordt zelfs beschadigd van smaad, stalking en het schaden van zijn carrière. Dit strookt absoluut niet met de filmpjes die Gordon op zijn Instagram zette waarin de twee zoenend te zien zijn. De advocaat zegt hierover: “Als iets te mooi klinkt om waar te zijn…” Volgens de advocaat zou Gordon heel veel gebeld hebben, soms wel meerdere keren per uur. “Hij heeft ook gedreigd. ’Ik ga jou schade toebrengen aan je carrière’. Dat heb ik hard gehoord op een voicemailbericht, een authentieke spraakopname”, vertelt de advocaat aan De Telegraaf. Wie hier de waarheid spreekt is vooralsnog onbekend, maar dat zullen we ongetwijfeld snel weten.

Lees ook: Gordon heeft een nieuwe vriend en zó ziet hij eruit!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: De Telegraaf | Beeld: Instagram