Gordon heeft een nieuwe vriend en zó ziet hij eruit!

Gordon

Gordon lijkt zielsgelukkig met zijn nieuwe vriend!

Gordon heeft eindelijk het geluk gevonden. Na zijn lange mislukte zoektocht in Gordon gaat trouwen… maar met wie? is het de blonde zanger en presentator eindelijk gelukt om een leuke man aan de haak te slaan. Hij plaatste een foto met zijn Kevin op Instagram. 

Zo ziet Gordons nieuwe vriend eruit!

Arts in opleiding

Kevin Bulgac is de naam van zijn nieuwe vlam. “De man waar ik dus al een tijdje heel gelukkig mee ben! Kevin Bulgac, je bent echt mijn kanjer”, schrijft Gordon bij de foto waarop je de twee met grote glimlachen ziet staan. Kevin is arts in opleiding en werkt bij het Ter Gooi ziekenhuis. Naast beauty dus ook nog brains! Het is helaas niet bekend hoe de twee elkaar hebben leren kennen en hoe lang ze al samen zijn. De foto is om een nog onbekende reden weer offline gehaald.

Huwelijksbootje

Wij zijn heel blij dat Gordon het geluk in de liefde heeft gevonden. Na zijn zoektocht in Gordon gaat trouwen… maar met wie? liep Gordon toch weg zonder ring om zijn vinger. Manuel en Rogier, de finalisten in het programma, waren niet de mannen waar hij zichzelf mee zag eindigen en dus blies hij het hele huwelijk af. Wie weet stapt Gordon wel in het huwelijksbootje met deze man. Wij houden het nauwlettend in de gaten…

Zie hier het prachtige stel!

Instagram Gordon vriend

Lees ook: Gordon openhartig over drugsgebruik: ‘soms zit ik alleen op de bank te snuiven’

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: De telegraaf | Beeld: videostill Gordon gaat trouwen, instagram