Nieuwe ZOOP film in aankomst? De voormalige cast ziet dit wel zitten

Deze populaire tienersoap was vroeger een groot succes

Voor velen is dit waarschijnlijk écht jeugdsentiment: de serie ZOOP. Naast talloze afleveringen, brachten de makers van deze serie ook een drietal films uit, waar menig tiener helemaal wild van werd. De groep rangers, of ook wel dierenverzorgers, brachten hun tijd door in het Ouwehands Dierenpark en maakten hier van alles mee. Van romantiek tot spannende avonturen, het was een heerlijke serie om te volgen.

Was jij ook een groot fan van ZOOP?

Instagram

Onlangs deelde Jon Karthaus, de acteur en regisseur van de tienersoap ZOOP, een oude foto van een kleine greep uit de ZOOP-cast. Hij plaatste dit als kleine terugblik, maar daarnaast bracht hem dit op ideeën. Gezien het grote succes in het verleden, ziet Jon een nieuwe ZOOP-film wel zitten.

Overleg

Onlangs zou Jon al gesproken hebben met Nicolette van Dam en Patrick Martens. Deze twee acteurs uit ZOOP zien de nieuwe film ook wel zitten. Jon gaf aan eerder al met Vivienne van den Assem en Juliette van Ardenne gesproken te hebben, twee andere castleden uit de soapserie. Ook zij stonden positief tegenover het idee.

Nieuwe film

Of en wanneer de nieuwe film er gaat komen is op dit moment nog niet duidelijk. We hebben tot nu toe vooral genoten van de throwback op de Instagram van de voormalig ZOOP-acteur. Hierop waren de reacties ook zeer positief, dus hopelijk gaat het echt gebeuren!

Lees ook: Action roept product terug vanwege productiefout

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Wikipedia