Nikkie de Jager niet dolenthousiast over haar bezoek aan talkshow Ellen DeGeneres

Nikkie de Jager

Nikkie doet een boekje open over haar bezoek aan de talkshow van Ellen

Nikkie de Jager kon haar geluk niet op toen ze uitgenodigd was als gast bij Ellen DeGeneres. Haar geluk leek echter van korte duur te zijn. In de uitzending van De Wereld Draait Door kijkt de YouTubester niet met warme gevoelens terug op haar bezoek aan de Amerikaanse talkshow.

Coming out

Nikkie de Jager mag zich een van de (online) presentatoren van het Eurovisie Songfestival noemen. Dit is dan ook de reden dat ze gisteren bij Matthijs van Nieuwkerk aan tafel aanschoof. Voordat Nikkie zich over dit heuglijke nieuws uitliet, wilde de presentator meer weten over Nikkie’s coming out. Nikkie onthulde onlangs dat in het verkeerde lichaam geboren is. Het verhaal van de 25-jarige blondine kreeg veel publiciteit. Zoveel dat Nikkie bij Ellen DeGeneres werd uitgenodigd om te vertellen over haar coming out. Nikkie was door het dolle heen, maar ze blikt niet met veel plezier terug op haar bezoek.

Killer dan Nederlandse shows

Matthijs vraagt aan Nikkie hoe het was bij Ellen DeGeneres. “Laat ik zeggen dat er een groot verschil is tussen De Wereld Draait Door en Ellen”, lacht ze. “En dan geef ik jullie het positieve handje”, vervolgt de blondine. “Het is bijvoorbeeld heel leuk dat jij vooraf wel hallo komt zeggen”, vertelt ze aan Matthijs. “Ik ben hier in programma’s geweest en in andere landen, maar dat is gewoon een hele andere wereld.” Nikkie deelt vervolgens dat het een ‘tikje’ afstandelijker is in andere landen.

Positief afsluiten

In De Wereld Draait Door wordt een klein stukje van Nikkie’s optreden bij Ellen uitgezonden. Daarin spreekt Nikkie zich naar Ellen uit dankbaar te zijn dat ze haar verhaal mag doen. “Ik blijf wel bij mijn woorden”, vertelt de 25-jarige. “Dat ik zo’n podium mag betreden, is de grootste eer. Laat ik dat vooropstellen, maar het is wel een andere wereld.”

Bekijk de uitzending van De Wereld Draait Door hier terug. Nikkie komt vanaf 21:10 aan het woord.

Lees ook: Loopt er een rood lijntje in de lengte over je nagel? Dit betekent het

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: De Wereld Draait Door | Beeld: Videostill EllenTube