Hannah (18) deelt de brief die haar overleden moeder haar stuurde met een bijzondere reden

moeder

“Als je dit leest betekent dat dat de operatie niet goed is gegaan.”

Het is geen vanzelfsprekend iets om je ouders lang bij je te hebben. Dit kan de 18-jarige Hannah beamen. Zij verloor haar moeder aan kanker en voordat ze de fatale operatie in ging gaf ze Hannah een brief. Hannah plaatst de brief die haar moeder haar stuurde nu op Twitter, met de tekst dat iedereen hun ouders goed moet knuffelen en dichtbij zich moet houden.

Je weet nooit wanneer je ze kwijt kan raken.

Andere plannen
De brief van haar moeder begint met een verontschuldiging. “Als je dit leest betekent dat dat de operatie niet goed is gegaan. Het spijt me, ik heb mijn best gedaan om deze vreselijke ziekte te overwinnen, maar God had andere plannen met me.” Ze hoopt daarbij dat haar dochter niet boos op haar zal zijn en dat nare dingen gebeuren, maar dat ze moet leren om daarmee om te gaan. Daarbij moet ze haar vader helpen. Hij zal het hier moeilijk mee krijgen en dat heeft tijd nodig.

Koesteren
De moeder van Hannah probeert haar dochter nog levenslessen bij te brengen door te zeggen dat ze bij feestjes weg moet blijven, haar vrienden dichtbij moet houden en haar geloof moet koesteren. Het is een emotionele brief die door heel veel mensen gedeeld wordt. Hannah wil nu graag dat iedereen stil staat bij de belangrijke personen in zijn of haar leven en dat je ze niet als vanzelfsprekend moet beschouwen; ze kunnen op een dag zomaar uit je leven gerukt worden.

Lees hier de hele brief:

Dit verhaal bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Twitter | Beeld: Twitter