Nog single en wil een relatie maar niet lukken? Jouw sterrenbeeld vertelt je waarom

single sterrenbeeld

Het antwoord op de vraag vind je in de sterren

Relaties gaan niet altijd makkelijk en soms ligt het aan het feit dat jullie gewoonweg niet bij elkaar passen. Toch kan de reden ook dieper liggen. Sommige negatieve eigenschappen die we hebben kunnen daar volgens astrologen aan worden geweid. Dit is waarom jij relaties moeilijk vind vast te houden en je dus single bent gebaseerd op je horoscoop.

Ram
Rammen hebben de neiging om dominant te zijn. Je bent een vrije geest en dat zorgt dat je partner zijn handen vol aan je zou hebben. Dit kan hem rauw op z’n dak vallen, waardoor dat hem afschrikt en hij liever op zoek gaat naar iemand die iets minder dominant is. Probeer je soms iets meegaander op te stellen en je zal zien dat je de balans kan vinden.

Stier
Je veilig en vertrouwd voelen is voor jou de nummer één prioriteit. Juist daardoor vraag jij jezelf veel af, omdat je wil weten waar je aan begint en of het het waard is en het je de veiligheid kan geven die je nodig hebt. In het begin zal je je dan ook heel erg afwachtend opstellen, maar na een tijdje zal je erg aanhankelijk en zelfs een beetje claimerig overkomen. Dat kan een partner afschrikken. Probeer de zekerheid en veiligheid soms los te laten. Het is goed om soms in het diepe te springen; het kan zelfs een heel bevrijdend gevoel geven.

Tweelingen
Keuzen kan je moeilijk maken. Je bent constant aan het twijfelen. Ja en nee, dit of dat, de twijfels nemen jou soms over. Ondanks je natuurlijke charme en je lieve manier van communiceren kan dit heel vervelend zijn voor de partner. Hij zal zich altijd afvragen of je echt zeker van hem bent, omdat je aan alles in het leven twijfelt. Probeer wat zekerder te zijn!


Pagina 1/3