Nog single en wil een relatie maar niet lukken? Jouw sterrenbeeld vertelt je waarom

Kreeft
Jij bedelft je onder een grote laag van onzekerheid en je vraagt je steeds af of je wel goed genoeg bent voor de ander. Juist daardoor twijfel je soms ook aan je partner. Vertelt hij je wel de waarheid als hij zegt dat je mooi, lief en geweldig bent? Dit lijkt in het begin schattig, maar na een tijdje gaat dat vervelen en zal het ze van je wegdrukken. Probeer je zelfbeeld wat op te krikken! Je bent echt super leuk.

Leeuw
Jouw ego kan soms wat met je aan de haal gaan, waardoor je de goede kwaliteiten van je partner niet meer ziet. Dit lijkt in het begin leuk, omdat je erg zeker van je zaak lijkt. Toch zal dit uiteindelijk niet werken, omdat de partner zich niet gewaardeerd voelt. Probeer jezelf soms ook eens naar de achtergrond te schuiven. Je zal zien dat dat ook heel relaxend kan zijn.

Maagd
Jij staat erom bekend dat je extreem perfectionistisch bent. Je bent daardoor te kritisch en je maakt je veel te veel zorgen. Het extreem overdenken van dingen laat je partner soms voelen alsof hij niet goed genoeg is voor je dat drijft jullie uit elkaar. Je hebt een obsessie met dingen beter maken, zelfs als het niet beter hoeft. Probeer soms genoegen te nemen met imperfectie. Imperfectie kan heel mooi zijn.

Weegschaal
Jij kan je wentelen in zelfmedelijden. Je denkt dat de wereld tegen je, terwijl jij de enige bent die tegen jezelf bent. Dat zorgt ervoor dat partners liever weg gaan. Probeer het leven soms wat rooskleuriger in te zien. Niet alles en iedereen is tegen je.

Schorpioen
Jij voelt jezelf snel de mindere. Jij denkt dat je meer zwaktes en imperfecties hebt dan je partner. Juist daardoor begin je dingen te verbergen of te verbloemen, waardoor je de partner wegdrijft. Eerlijkheid duurt het langst en imperfectie is niet per definitie slecht!


Pagina 2/3