Oei: EJVJL-Erik beschuldigt Moraima van fysiek geweld

Moraima

Gaat het nog goed komen tussen de twee?

Nu het einde van Een Jaar Van Je Leven in zicht is, wordt de sfeer in de loods er niet beter op. De deelnemers ervaren steeds vaker opstootjes met elkaar en de irritaties worden heftiger. Ook tussen Erik en Moraima botert het niet meer zo goed, nu Erik haar beschuldigt van fysiek geweld. Ah oh…

Elleboogje

Erik is zelf nog maar net van een gele kaart ontsnapt na een scheldpartij, maar plaatste zichzelf afgelopen vrijdag zélf in de slachtofferrol. Hij claimt namelijk dat niemand minder dan Moraima hem ‘expres’ een elleboogje heeft gegeven. En laat fysiek geweld nou wél verboden zijn in de loods. Zo kunnen de deelnemers daarvoor een gele of zelfs rode kaart voor krijgen.

‘Expres’

Moraima snapte er echter niks van en liep meteen op Erik af. Ze vroeg hem waarom hij ‘zo idioot doet’ en maakte hem meteen duidelijk dat het niet expres was. “Ik struikelde”, stelde ze. “Ik struikelde en heb me toen vastgehouden.” Daarna liep Moraima gepikeerd naar de keuken. “Expres? Ik deed het niet expres.” Toch kon ze het niet laten om weer naar Erik te gaan en haar zegje te doen.

“Het is niet expres hoor”, benadrukte ze nog een keer. Erik geloofde er echter geen bal van. “Je kwam aanlopen met ‘wat doet die man daar’. Ik lig hier gewoon zoals wel meer mensen dat doen. En even later krijg ik een elleboog tegen mijn hoofd”, legt hij uit.

Discussie

Moraima liet het daar niet bij en zei Erik dat als het wél expres zou zijn, ze het wel zou zeggen, waardoor Erik inzag dat hij wellicht fout zat. “Dan heb ik het verkeerd ingeschat. Sorry.” Moraima accepteerd zijn verontschuldiging, maar weigerde zelf haar excuses niet aan. Iets wat Erik niet snapte. “Jij zegt ook geen sorry”, aldus Erik. “Ik hoef dat ook niet”, stelde ze.

“Jij doet een elleboog tegen me aan en zegt geen sorry!” Waarop Moraima nog een keer duidelijk maakte dat ze dat niet had gedaan. “Wat l*l je nou uit je nek, gek! Dat heb ik niet gedaan.” En zo ging de discussie nog wel een tijdje door. Gaat dit nog goed komen?

 Lees ook: Een Jaar Van Je Leven: Zoë onthult wie ze liever had zien vertrekken dan JW

Bron: Love Reality, Een Jaar Van Je Leven | Beeld: Videostill Een Jaar Van Je Leven