De zusjes van OG3NE slaan een nieuw carrièrepad in. Wij wensen ze veel succes!

Wij zijn benieuwd naar het resultaat!

Dat de zusjes Vol getalenteerd zijn moge duidelijk zijn. Zo beschikken Lisa, Amy en Shelley alledrie over een gouden keeltje en weten ze hoe ze hoe je een optreden neer moet zetten. Dat de zusjes gevoel voor mode hebben, is te zien met één blik op hun Instagrampagina’s. Een talent dat niet onbenut moet blijven, moeten ze hebben gedacht. De zangeressen van OG3NE komen namelijk met hun eigen kledinglijn!

Lijkt jou dit wat?

Kledinglijn

Het drietal houdt de lippen nog stijf op elkaar wat betreft de kledinglijn. Het enige wat ze loslaten is dat hun fans iets speciaals kunnen verwachten op een georganiseerde fandag. Aangezien de zusjes zowel privé als op het podium er altijd uitzien om door een ringetje te halen, belooft de kledinglijn veel goeds.

Geheim

Dat Lisa, Amy en Shelley een kledinglijn ontwerpen had eigenlijk nog even geheim moeten blijven. Het nieuwtje kwam echter naar buiten toen de dames te gast waren bij het radioprogramma De Ochtendshow met Lars, waar de meiden per ongeluk hun mond voorbij praatten. “We wilden het nog even geheim houden, maar je dringt zo erg aan. We kunnen nu wel ‘ja’ zeggen.”

Wij zijn in elk geval erg benieuwd naar het resultaat! Uiteraard brachten de meiden van OG3NE hun nieuwe nummer Clouds Across The Sun ook ten gehore bij het programma. Luister het nummer hieronder.

Lees ook: De heren van de Backstreetboys hebben ein-de-lijk nieuwe muziek uitgebracht!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Beau Monde | Beeld: Videostill J van der Boom