O’G3NE reageert op haatberichten over de relatie van hun vader

OG3NE

De negatieve berichten zijn de zusjes niet in de koude kleren gaan zitten

Toen Lisa, Amy en Shelley hun moeder Isolde in 2017 verloren aan de gevolgen van een zeldzame vorm van botkanker, verloor Ricardo Vol de liefde van zijn leven. De vader van de O’G3NE-zusjes vond echter een jaar later opnieuw de liefde bij de toen 20-jarige Janine Aarts. Ricardo Vol is 35 jaar ouder dan zijn vriendin en dat leverde op social media veel kritiek en negativiteit op.

Ricardo (56) en Janine (21) schrokken enorm van de negativiteit, ook Lisa, Amy en Shelley kunnen het niet bevatten.

Kritiek

Heel Nederland leefde mee toen de vrouw van Ricardo en de moeder van Lisa, Amy en Shelley, in juli 2017 overleed. Toen Ricardo vorig jaar een nieuwe liefde vond, leek heel Nederland in rep en roer te zijn. Ricardo had namelijk de liefde gevonden bij een fan van O’G3NE, die 35 jaar jonger is. Via social media stroomden de negatieve reacties over hun relatie binnen. Zo zouden velen het leeftijdsverschil te groot vinden. Niet alleen Ricardo en Janine kregen veel haatberichten, ook de zusjes kregen negatieve meldingen.

Leren

Inmiddels krijgen de zusjes nog steeds weleens boze berichten over de relatie van hun vader. “Je hebt af en toe wel het idee van: ‘Ik wil die gasten opzoeken’, weet je wel? Maar we hebben de afgelopen jaren wel geleerd om het naast je neer te leggen”, vertelt Amy hierover aan Shownieuws. “We zullen altijd voor onze eigen familie opkomen, zoals iedereen denk ik”, voegt Lisa toe. “Dat doen we hopelijk op een hele nette manier, zodat we ook niet mensen onnodig gaan aanvallen. Roddels zullen altijd bestaan, op een gegeven moment denk je wel: nu laat ik het rusten. Wij weten hoe het zit.”

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Lees ook: Duncan Laurence na winst Eurovisiesongfestival: ‘Ik kan het nog steeds niet geloven’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill Shownieuws