Oh nee: Marieke Elsinga naar het ziekenhuis voor jeukprobleem

Marieke Elsinga

‘Heb wel eens leukere fotoshoots gehad’

In november zijn Marieke Elsinga en haar vriend Sander de trotse ouders geworden van een zoontje. De kleine man, genaamd Jip, is inmiddels alweer een paar weken oud en Marieke geniet volop van haar de eerste weken. Ondertussen is de kersverse moeder ook nog aan het herstellen, en kampt ze met verschrikkelijke jeuk. Daarvoor moest ze gisteren zelfs naar het ziekenhuis. 

Jip

Vol trots kondigde Marieke Elsinga in november aan dat ze is bevallen van een jongetje. “Hij is er! Onze zoon: Jip. Zijn tweede naam is Einte, naar mijn vader”, schreef de presentatrice op Instagram. “Sinds 9 november 6.11 uur kunnen Sander en ik niet stoppen met naar hem kijken, met ‘m knuffelen en aan hem ruiken.” Daarbij deelde Marieke ook meteen een te lieve foto met de kleine man.

Medische fotograaf

Marieke deelt nog steeds regelmatig vol trots kiekjes van de kleine Jip op Instagram. Maar de presentatrice laat ook zien dat een zwangerschap vervelende kwaaltjes met zich mee kan brengen. Zo heeft ze al maandenlang last van enorme jeuk. Daarvoor bracht ze gisteren een bezoekje aan het ziekenhuis. “Meanwhile in my life. Bij de medische fotograaf in het AMC…” schreef ze in haar stories. “Heb wel eens leukere fotoshoots gehad. Nog steeds in onderzoek waar de jeuk vandaan komt.”

Marieke Elsinga

Bron: Instagram @mariekeelsinga

Jeuk

Begin deze maand vertelde Marieke ook al over de jeuk. “Inmiddels – bijna acht weken na mijn bevalling – doet staan zeer, ga ik soms gek van de jeuk onder een koude douche en neemt m’n vriend me dansend mee door de woonkamer om me af te leiden (Hollandse hits zijn favoriet!)”, zei ze destijds. Door haar verhaal te delen hoopt Marieke bewustwording te creëren over de klap dat een lichaam tijdens en na een zwangerschap krijgt. “Fysiek én mentaal. Mijn kraamtijd met Jip is zalig, maar ik heb ook verdriet, omdat ik voor mijn gevoel soms geen ruimte in mijn hoofd heb voor die kleine, omdat de jeuk zoveel plek inneemt.” Wij hopen dat het snel beter gaat met Marieke!

Lees ook: Oeps! Mattie Valk aangezien voor vader van kind Marieke Elsinga

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress