Olcay Gulsen reageert op breuk met Ruud de Wild

Het stel is na een relatie van vier maanden uit elkaar gegaan

Na een relatie van vier maanden maakte Ruud de Wild via social media bekend dat er een punt achter de relatie tussen hem en Olcay is gezet. De radio-dj maakte dit bekend via Instagram. Voor alle buitenstaanders was dit nieuws erg onverwachts, aangezien het stel vorige week nog samen van een vakantie in Kroatië genoot. Inmiddels heeft Olcay ook gereageerd op de breuk. 

Olcay vertelt waarom er een eind is gekomen aan de relatie.

Verdrietig nieuws

Onlangs kreeg Olcay te maken met het plotselinge overlijden van haar ex James Harris. Dit was een enorme tegenslag, aangezien James de eerste grote liefde van Olcay was. Via social media deelde Olcay haar verdriet. “Mijn eerste grote liefde James Harris. Mijn hart ligt in stukjes, je bent veel te snel heengegaan”, aldus Olcay.

De breuk

Vlak na deze heftige gebeurtenis kwam de breuk met Ruud de Wild. In een aflevering van RTL Boulevard geeft Olcay aan dat het verlies van haar ex vriend alles te maken heeft met haar relatiebreuk. Het verwerken van het plotseling overlijden van haar ex viel zwaarder dan verwacht. Ondanks dat ze al tijden niet meer samen waren, laat de presentatrice weten dat ze meer tijd voor zichzelf nodig heeft. “Ik wil eerst mijn eigen gedachten op een rijtje krijgen”, legt Olcay uit.

Lief

Het stel heeft een mooie tijd gehad. Het bericht wat Ruud de Wild deelt op Instagram geeft aan dat hij erg respectvol met Olcay haar keuze omgaat. Onder een vakantiekiekje van het stel schrijft Ruud: “4 maanden te gek gehad. Aan alles komt een einde, helaas. Alles wat ik er meer over zeg doet tekort aan de liefde. Lieve Olcay, respect voor jou. Je bent een vechter en een van de eerlijkste mensen die ik ken. Veel te weinig mensen kennen jouw mooie kant.”

Lees ook: Dit wordt de nieuwe presentatrice van Hotter than my Daughter

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: videostill RTL Boulevard