Olcay Gulsen over relatie met Ruud de Wild: ‘Het was een emotionele tijd’

Olcay Ruud

Olcay en Ruud pakken het leven weer op na een moeilijke periode

Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn al een tijdje dolgelukkig samen. De twee hebben hoogte-, maar ook dieptepunten gekend in hun relatie. Een dieptepunt van hun relatie was toen Ruud eerder dit jaar werd gediagnostiseerd met darmkanker. Olcay vertelt uitgebreid over haar relatie met Ruud in de nieuwe Beau Monde.

Ziek

Dat het leven van Olcay en Ruud niet altijd over rozen gaat bleek wel uit de berichten die eerder dit jaar naar buiten kwamen. Ruud kreeg de diagnose van darmkanker en dat had veel invloed op hun relatie. Gelukkig gaat het nu beter, zo vertelt Olcay. “Het was een emotionele, zware en onzekere tijd maar we gaan weer de goede kant op. Fysiek kan Ruud nog niet veel aan, maar we bouwen het weer op met wandelingen. De eerste weken kon hij de straat niet eens uit en inmiddels loopt hij een paar kilometer per dag. Dat geeft vertrouwen”, legt Olcay uit.

Merg en been

De ziekte van Ruud heeft veel losgemaakt bij het stel. Olcay geeft aan dat ze het erg moeilijk vond om Ruud zo ziek te zien. “Dat ging door merg en been. Ik probeerde positief te blijven, maar toen hij na de derde operatie door de brandweer uit huis moest worden getakeld om met spoed naar het ziekenhuis te worden gebracht, zonk de moed me in de schoenen. Ruud was ook radeloos. Het is vallen en opstaan. Steeds als we goed nieuws verwachtten, kregen we slecht nieuws. Op een gegeven moment denk je: kom ik hier wel uit?”

Band

Toch heeft de ziekte van Ruud hun band alleen maar versterkt. “Als je relatie alleen maar leuk is en er is niet zoveel aan de hand, ontdek je nooit hoe ver je voor die ander wilt gaan. Ik weet nu dat mijn liefde voor Ruud grenzeloos is. Ik wist heel zeker dat ik met hem mee wilde vechten en hem hoe dan ook zou steunen”, gaat ze verder. “Je moet jezelf even opzij zetten en de ander op nummer 1. Dat had ik nooit eerder gedaan. Niks was belangrijker dan Ruud erbovenop helpen. Als ik dit een paar jaar geleden had meegemaakt, was ik waarschijnlijk vrolijk doorgegaan met mijn eigen dingen. Maar mijn connectie met Ruud is anders dan met andere exen. Het is heel echt. Dan heb je ook meer voor elkaar over”, aldus de presentatrice.

Wil je het hele interview met Olcay Gulsen lezen? De nieuwste Beau Monde ligt vanaf woensdag 14 juli in de winkel!

Lees ook: Ruud de Wild en Olcay Gulsen over losse handjes Lil’ Kleine: ‘Oud nieuws’

Bron: Beau Monde | Beeld: Brunopress

Array