Om deze reden wil Estavana niet met Rafael in het huwelijksbootje stappen

Rafael van der vaart Estavana polman

Estavana ziet een huwelijk niet zitten

Estavana Polman en Rafael van der Vaart zijn inmiddels vier jaar samen. Het tweetal bezegelde hun liefde met de komst van dochter Jesslynn in 2017. Het zit wel snor met de relatie van Estavana en Rafael. Toch vindt de handbalster het niet nodig haar grote liefde eeuwige trouw te beloven. Rafael doet uit de doeken waarom zijn lief niet met hem wil trouwen.

Rafael zou Estavana wel het jawoord willen geven.

Huwelijk

“Ik zou best willen trouwen”, biecht Rafael op aan Story. De 36-jarige voormalig voetballer was eerder getrouwd met Sylvie Meis, maar dat huwelijk liep in 2013 op de klippen. Dit is dan ook precies de reden waarom Estavana niet met Rafael wil trouwen. “Het is Estavana die tegen mij roept: ‘Je trouwt maar één keer en dat huwelijk heb je al verkloot’. Om die reden wil ze niet trouwen”, vervolgt de sporter. Gelukkig kan hij daar wel om lachen. “Dat vind ik humor. Eigenlijk zou ik dat moeten zeggen. En misschien heeft ze ook wel gelijk. Het huwelijk is slechts een briefje. Het zou niets toevoegen. We hebben een prachtig leven. Ook zonder dat jawoord”, vervolgt hij.

Zoon

Ook spreekt Rafael openhartig over zijn zoon Damián. De 13-jarige woont bij zijn moeder Sylvie in Hamburg, waardoor Rafael hem niet zo vaak ziet als hij wil. “Gezien het feit dat we tweeënhalf uur van elkaar af wonen, mag ik nog niet klagen”, vertelt hij. Hij vervolgt dat hij als vader zijn zoon het liefst elke dag ziet. Hoewel de voormalig voetballer doorgaans op weekenden en vakanties is aangewezen, probeert hij zijn zoon zo vaak mogelijk te zien. “Het gebeurt ook weleens dat ik door de week op en neer naar Hamburg rijd om tijd met Damián door te brengen. Daar heb ik die vijf uur rijden graag voor over.”

Gezin

Met Estavana kreeg Rafael in 2017 dochtertje Jesslynn. Hoewel Damián niet opgroeide met zijn kleine zusje, zijn de twee ontzettend hecht. “Als ik kijk hoe Damián en Jesslynn met elkaar omgaan, maakt me dat zo trots. Ze groeiden niet samen op, maar ze zijn twee handen op één buik.” De 36-jarige vervolgt dat het een droom voor hem is om nog een kindje te krijgen. “Estavana en ik willen heel graag nog een kindje. Volgend jaar juni wordt Jesslynn drie en het lijkt ons leuk als zij en Damián nog een broertje of zusje krijgen.” 

Lees ook: Raymond van Barneveld openhartig over huidige en vorige relatie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Story | Beeld: Hollandse Hoogte, Leo Vogelzang