Raymond van Barneveld openhartig over huidige en vorige relatie

Raymond van Barneveld

Zijn huidige vriendin Julia vertelt hoe ze de darter leerde kennen

In Rooijakkers over de Vloer brengt Art Rooijakkers bezoek aan de sterren. In de uitzending van gisteren was te zien dat de presentator bij Raymond van Barneveld thuis was. De darter vertelt Art openhartig over zijn vorige relatie met Silvia en over zijn huidige relatie met de Engelse Julia.

De dochters van Raymond praten ook over de nieuwe relatie van hun vader.

Dal

Raymond heeft een bewogen jaar achter de rug. Zo nam de dartlegende vorig jaar afscheid van het darten en scheidde hij van zijn vrouw Silvia. De twee waren bijna 25 jaar getrouwd toen Raymond een punt achter het huwelijk zette. “Na verloop van tijd merkte ik dat het niet meer ging.” Tot overmaat van ramp werd kort daarna ingebroken bij het stel. Raymond was destijds voor werk in het buitenland, maar Silvia was thuis. De daders mishandelden haar bruut. “Je voelt je machteloos. Er was van die arme vrouw bijna niks meer over”, vertelt Raymond treurig.

Silvia

Dat Raymond een nieuwe relatie kreeg met de achttien jaar jongere Julia kwam ook nog eens hard aan bij Silvia. Inmiddels gaat het een stuk beter met Raymonds ex-vrouw. “Ze staat er weer fantastisch bij. Zoals ik haar ken.” Ondanks dat de twee niet meer bij elkaar zijn, blijft Silvia belangrijk voor de darter. “Ik zal er altijd voor haar zijn. Ze hoeft zich echt geen zorgen te maken.” Bovendien gunt Raymond haar het allerbeste. “Ik hoop dat ze gelukkig wordt met een andere man.”

Ook praatte Raymond openhartig over zijn nieuwe liefde. Lees hierover op de volgende pagina.

Pagina 1/2