Kijkers raken niet uitgepraat over ongemakkelijk moment tussen Milou en Bastiaan in BZV

Er ontstond een intiem moment in de schuur van Bastiaan

Afgelopen zondagavond was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Boer zoekt Vrouw. Een bewogen aflevering waarbij de emoties flink opliepen. Op de boerderij van Bastiaan werd voornamelijk veel geflirt. Op Twitter gingen veel kijkers los vanwege deze spannende en ongemakkelijke situatie.   

Let op: dit artikel kan spoilers bevatten.

Een lach en een traan

Koffers pakken en tranen wegpinken: dat gebeurde er tijdens de uitzending op meerdere boerderijen. Zo stuurde boerin Annemiek al haar mannen naar huis en werden boer Jan en Geert overvallen door de keuze van hun logees. Op de boerderij van Bastiaan werden er nog geen knopen doorgehakt. Bastiaan had tijdens het seizoen nog niet veel tijd vrijgemaakt voor zijn vrouwen, dus besloot hij beide dames mee te nemen op een privédate.

Privédates

Tijdens de wandeling met Elise hadden de twee tijd voor een serieus gesprek. Zo liet Elise weten dat zij niet zo’n flirt is, maar haar concurrente Milou hier juist wel een handje van heeft. Bastiaan liet weten dat hij niet vies is van wat geflirt op de boerderij: “Ik hou ervan als iemand echt met mij flirt.” Elise laat vervolgens duidelijk weten dat zij onzeker wordt van de chemie tussen Bastiaan en Milou.

Flirten in de schuur

Na de wandeling besloot Bastiaan Milou mee te nemen naar zijn schuur. Ondanks dat lassen misschien niet in de top 3 ‘meest romantische dates’ staat, spatten de letterlijk en figuurlijke vonken ervan af. Bastiaan hield Milou haar handen vast om haar naam in een stuk staal te lassen. Halverwege besluit Milou de enorme lashelm omhoog te schuiven en vertelt ze openhartig over haar gevoelens. Ze vindt de boer leuk, maar twijfelt over een leven op de boerderij.

‘Anti-zoen helm’

Ondanks het romantische moment, de flirterige blikken en het openhartige gesprek, zit er een duidelijk obstakel tussen de twee in. Milou lijkt vanwege de enorme lashelm op een actiefiguur uit een futuristische film. Menig kijker is dit niet ontgaan en gaat los op Twitter. ‘Anti-zoen helm’ en ‘Boer zoekt Vrouw goes Daft Punk’, klinkt het op Twitter.

Lees ook: Met deze trucjes kom je makkelijk van mos af

Bron: Libelle | Beeld: NPO Beeldbank