Ongemakkelijkheid tussen Loretta Schrijver en Iris Hond tijdens Koffietijd

Loretta vroeg Iris Hond op ongemakkelijke wijze naar de vermeende Marco-affaire

Iris Hond: we zien haar tegenwoordig veel in het nieuws als Marco’s affaire. Niet eerlijk, aangezien Iris de sterren van de hemel speelt als pianiste. De brunette is druk bezig met de voorbereidingen van haar theatertour, waar zij in de uitzending van Koffietijd openhartig over spreekt. Toch kon presentatrice Loretta Schrijver het niet laten de brunette naar de vermeende affaire te vragen. 

Gezellig gesprek

In de vroege ochtenduren kwam pianiste Iris Hond in de Koffietijd-studio om het een en ander te vertellen over haar theatertour. De pianiste vertelt Loretta uitgebreid over haar muziek. Het gesprek verloopt soepel, tot presentatrice Loretta een vraag stelt over de vermeende affaire tussen Iris Hond en Marco Borsato.

Ongemakkelijkheid in de studio

De vraag van Loretta hield simpelweg in: heeft de pianiste veel last gehad van de enorme stroom aan berichten over de vermeende Marco-affaire? Dit verbloemde Loretta echter door flink wat gestamel en gestotter. Op het gezicht van Iris Hond is duidelijk af te lezen dat de pianiste medelijden heeft met het gestamel van Loretta. Hoe dan ook: het zorgt voor flink wat ongemakkelijkheid in de studio.

“In een soort bubbel”

Zodra Loretta haar vraag heeft uitgesproken, is Iris weer aan het woord. De pianiste geeft met een ontzettend vriendelijke glimlach antwoordt op de onduidelijke vraag van Loretta. “Wat voor mij heel fijn was, was dat ik vol in mijn tour zat. En ik heb een boodschap die ik heel graag wil uitdragen, dus daar was ik totaal op gefocust. Dan zit je in een soort bubbel en daar laat ik me dan ook niet uithalen”, vertelt Iris openhartig. “Ik richt me graag op de positieve dingen, maar muziek is altijd – wat er ook speelt in mijn leven – mijn uitlaatklep.”

Bekijk hier de aflevering van Koffietijd terug met vanaf 46:30 de vraag van Loretta Schrijver aan Iris Hond.

Lees ook: Peter R. de Vries haalt uit naar Alberto Stegeman over nieuws ‘nepbom’

Bron: Flair | Beeld: Videostill Koffietijd