Onzeker of bruiloft van Guus Meeuwis en Manon Meijers doorgaat: ‘Het wordt steeds spannender’

De twee zouden dit jaar gaan trouwen

Guus Meeuwis en Manon Meijers maakten in augustus 2019 bekend dat ze zich in Portugal hadden verloofd. De trouwklokken zouden in 2020 luiden, maar door de coronacrisis is het afwachten of de bruiloft van de tortelduifjes wel door kan gaan. “Het wordt steeds spannender”, vertelt Manon tegen Paul de Leeuw in een Instagramvideo.

Quarantainevermaak

We moeten met z’n allen zo veel mogelijk thuisblijven en dat betekent dat we ons vertier veelal zoeken in films, series en videobellen. Paul de Leeuw is daar geen uitzondering op. De presentator ging onlangs videobellend koken met Manon en Guus. Ondertussen vroeg Paul enthousiast naar hoe het met Manon en Guus ging.

Vragenvuurtje

Paul deelde de video waarin hij aan het bellen is met het stel op Instagram. De presentator valt meteen met de deur in huis. “Mag ik gelijk de prangende vraag stellen? Gaat het wel door?” Manon doet nog even of haar neus bloedt. “Wat bedoel je? Van de honderd leuke dingen die we nog wilden doen”, grapt ze. “Ja, je huwelijk! Ik hoop dat jullie huwelijk doorgaat”, lacht Paul. “Dat hopen wij ook!”, antwoorden Guus en Manon in koor. “Het wordt wel steeds spannender”, vervolgt de styliste. “Maar we hebben nog wel tijd”, vult Guus aan. “Voorlopig vinden we de onzekerheid fijner dan zeker te weten dat het niet doorgaat”, zegt Guus.

Concerten

Ook is het onzeker of de concertenreeks Groots met een Zachte G van Guus wel door kan gaan. “Bij de concerten hebben we eigenlijk een beetje hetzelfde probleem. Op 21 april is die persconferentie en zullen we weten wat kan.” Guus en zijn team zijn nog steeds bezig met het bespreken van allerlei scenario’s. “Maar je bent nog steeds afhankelijk van wat de overheid gaat zeggen. Daar moeten we gewoon even op wachten. En die tijd hebben we in principe ook. Ik wil niets liever dat het doorgaat, maar het moet wel veilig zijn. De gezondheid van alles en iedereen is het allerbelangrijkste. Dat staat voorop en aan de hand daarvan maken we de beslissing.”

Eerste ontmoeting

Paul gaat al snel weer over op luchtige zaken en vraagt lachend wat Manon van zijn shirt vindt. Daarna vertelt Paul hoe hij Manon leerde kennen. “Ik ga even vertellen hoe wij elkaar ontmoet hebben. Dat vergeet ik nooit meer. Dat maakt haar ook zo geweldig leuk!” Paul benadrukt dat Manon hem moet aanvullen als hij ‘te netjes is’. “Ik was voor de eerste keer gevraagd voor De Vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy. En toen had Guus een nieuwe vriendin, Manon. Ik wist dat zij styliste was, maar ik dacht: er zijn zoveel stylisten. Dus ik zei heel netjes ‘hallo’ en toen hadden we het heel leuk met gin tonics. En toen zei ik dat ik je heel leuk vond en toen zei jij dat je me een lul vond.” Manon valt Paul al snel in de reden en zegt dat het iets anders ging. “Je stelde je aan me voor en toen zei ik: ‘We kennen elkaar al heel lang.’ Toen schrok jij en vroeg je: ‘Oh nee, we hebben toch niet samengewerkt?’ En toen zei ik: ‘Ja, we hebben wel samengewerkt. Toen vond ik je niet zo leuk, maar nu wel.’”

Bekijk het hele, hilarische gesprek van het drietal hieronder.

View this post on Instagram

@guus.meeuwis @manon.meijers

A post shared by paul de leeuw (@pauldeleeuw) on

Lees ook: Rachel Hazes vertelt voor het eerst openhartig over reden van breuk met André

Bron: Paul de Leeuw | Beeld: Hollandse Hoogte, Patrick Harderwijk