Het liefste ooit: deze opa en oma dragen elke dag een matchende outfit

opa oma matchende outfits

Het koppel met matchende outfits gaat heel het internet over

Elke dag je kleding matchen met je partner? Grote kans dat je dit totaal niet ziet zitten. Ondanks dat je er misschien een wat knullig beeld bij hebt, zal dit Amerikaanse koppel je hart doen smelten. De New Yorkse Fran Garguila en Ed Garguila zijn al 52 jaar samen en matchen dagelijks hun outfit. Couple goals! 

Kleding op elkaar afstemmen

Het ontzettend lieve koppel is al 52 jaar samen, maar draagt pas sinds een jaar dagelijks dezelfde outfit. Fran en Ed kozen vaak een matchende outfit voor een kerkbezoek of voor het lijndansen. Dit viel zo goed in de smaak, dat dit dagelijkse koek werd en het koppel de kleuren van hun kleding dagelijks op elkaar afstemt.

Elke dag een foto

De 17-jarige kleinzoon Anthony genoot ontzettend van zijn aandoenlijke opa en oma. Daarom besloot het stel hun kleinzoon elke dag een foto te sturen, waarop de twee poseren in dezelfde outfits. Hun 17-jarige kleinzoon maakte een compilatie van alle beelden en deelde dit op Twitter. Het duurde niet lang tot het bericht heel het internet overging. En geef maar toe: het is ontzettend aandoenlijk.

Lees ook: Marieke Elsinga over bijzondere band met Mattie Valk: ‘We zijn superclose’

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Pixabay